Dé toekomstbestendige laadpaal

Bent u op zoek naar een elektrische auto of plug-in hybride? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben diverse elektrische modellen en plug-in hybrides in onze showrooms.

Of rijdt u al een elektrische auto (EV) of plug-in hybride (PHEV)?

We voorzien u ook graag van een toekomstbestendige laadoplossing die perfect bij uw elektrische of plug-in hybride auto past. Hiermee laadt u uw auto snel en veilig op.

De Nefkens laadoplossing in het kort

Nefkens biedt u een slimme en toekomstbestendige laadoplossing aan. Samen met Eneco eMobility hebben we een kwalitatief superieure laadpaal met een hoge laadsnelheid van 22 kW geselecteerd. Met de bijbehorende laadpas laadt u thuis en bij 100.000 punten in Europa zorgeloos en snel op.

Ter vergelijking: veel andere aanbieders verkopen een laadpaal met een aanzienlijk lagere laadsnelheid van 11 kW. Zo'n laadpaal met 11 kW laadvermogen laadt niet alleen langzamer dan de onze. Ook is deze in de toekomst veel eerder ontoereikend voor het opladen van een elektrische auto.

Kortom: Nefkens en Eneco eMobility bieden u gezamenlijk de beste laadpaal voor de laagste prijs!

Hoe ziet de laadoplossing van Nefkens er uit?

De Nefkens laadoplossing kost €2269 incl. btw. Deze is zeer compleet en bestaat uit:

  • Wallbox van het gerenommeerde merk Alfen met een enkele 22 kW aansluiting.
  • Vaste laadkabel van 5 meter.
  • Professionele installatie inclusief materialen (1 meter graafwerk inbegrepen indien nodig).
  • 5 jaar beheer via een handige portal: hiermee heeft u inzicht in uw verbruik en stroomkosten. Indien gewenst kunt u stroomkosten automatisch met uw werkgever of leasemaatschappij verrekenen.
  • Nefkens laadpas waarmee u thuis én bij 100.000 andere punten in Europa kunt opladen.


Meer informatie aanvragen

Nefkens Peugeot laadpaal laden laadplek
Het Nefkens & Eneco eMobility laadpunt
Nefkens Peugeot e-208 laadpaal laadplek laden
Peugeot e-208

Laadoplossing op maat

De laadoplossing maken we graag op maat voor u. We passen deze aan op uw wensen en thuissituatie. Daarbij houden we onder meer rekening met uw laadbehoefte, uw elektriciteitsaansluiting en uw (nieuwe) auto

Hoe werkt het laden?

Het standaard laadvermogen van het Nefkens laadpunt is 22 kW. Hiermee kunt u een Peugeot e-208 of een Peugeot e-2008 SUV in iets meer dan 5 uur helemaal opladen.* Dankzij de slimme technologie en de handige portal heeft u direct inzicht in uw verbruik en de stroomkosten. Met de bijgeleverde laadpas kunt u onderweg terecht bij 100.000 laadplekken in heel Europa. Ook onderweg heeft u via de portal zicht op de laadtransacties.

*Bij deze indicatie gaan we uit van een optimale stroomaansluiting. De laadtijd kan (tijdelijk) minder snel zijn doordat u tijdens het laden veel stroomverbruikende apparaten heeft aanstaan of de inrichting van uw meterkast. Hier vindt u meer informatie over het op maat maken van een laadpaal, zodat deze precies past bij uw thuissituatie.


Meer over de (optimale) inrichting van uw meterkast


Nefkens Peugeot 3008 SUV plug-in hybride elektrisch
Peugeot 3008 SUV HYBRID4 met 4-wielaandrijving

Inzicht in laadtransacties en verrekenen

Al uw laadbeurten (thuis én elders) vindt u terug in uw online omgeving of via de handige portal. Hier ziet u waar en hoeveel u heeft geladen. En wat de kosten zijn.

U (of uw werkgever of leasemaatschappij) ontvangt maandelijks een rekening voor alle laadbeurten die u doet met uw laadpas.

Gebruikt u uw laadpaal thuis, dan verbruikt deze stroom uit uw meterkast. Voor het opladen betaalt u het stroomtarief van uw energieleverancier. Om te zorgen dat u niet dubbel betaalt, vergoedt Eneco eMobility deze stroomkosten.

Betaalt uw werkgever of leasemaatschappij (een gedeelte van) uw laadkosten? Dan kunt u deze via het online overzicht automatisch laten verrekenen.


Meer informatie aanvragen


Hoe gaat de installatie in z'n werk

Vanuit uw meterkast plaatst de installateur een kabel naar buiten. Het laadpunt wordt daar aan de muur bevestigd (of naar keuze op een paal). Na installatie test de installateur of het laadpunt goed en veilig functioneert. Ook krijgt u natuurlijk toelichting over hoe u uw elektrische auto kunt opladen. Zo bent u klaar voor elektrisch rijden!


Meer informatie aanvragen

Nefkens Peugeot 2008 SUV laden laadpaal
Peugeot e-2008 SUV

Veelgestelde vragen

Is de Nefkens x Eneco wallbox geschikt voor bij mij thuis?

Close

Voordat we de wallbox bij u thuis installeren, onderzoeken we de situatie in en aan huis. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de inrichting van uw meterkast en de plek waar we de wallbox-behuizing buiten kunnen ophangen. Voordat de installatie definitief wordt, zorgen we altijd dat het zeker mogelijk is de wallbox te plaatsen.

U dient in ieder geval te beschikken over een eigen oprit of andere plek waar we de laadpaal kunnen installeren.

Informatie aanvragen

Hoe lang duurt het om mijn auto volledig op te laden?

Close

De laadpaal die we aanbieden heeft een laadcapaciteit van 22 kW. Dit is een snelle laadplek voor thuisgebruik. Veel andere aanbieders bieden een 11 kW laadpaal die veel langzamer laadt.

Hoe lang het duurt om uw auto op te laden, is afhankelijk van verschillende factoren. Het ligt aan de accucapaciteit van uw auto, de capaciteit van uw meterkast en een eventuele begrenzing van de laadpaal.

We geven u graag uitleg hierover, want elke thuissituatie is uniek.


Meer lezen over het bepalen van de laadcapaciteit bij u thuis

Welke voordelen heeft elektrisch rijden?

Close

Steeds meer Nederlanders stappen over op een elektrische auto. Op 31 mei 2020 reden er zo'n 119.000 elektrische auto’s (EV's) op de Nederlandse wegen. Het aantal EV's groeit heel snel.

Dat is logisch, want er zijn genoeg voordelen wat betreft elektrisch rijden: we zetten ze graag voor u op een rij:

Voordelen elektrisch rijden

Kan ik los een laadpas aanvragen als ik geen Nefkens-laadpaal aanschaf?

Close

Ja, dit kan zeker.

In het geval u een elektrische Peugeot bij ons aanschaft, maar geen laadplek, kunt u een aparte Nefkens-laadpas aanvragen. Hiermee kunt u in Europa bij wel 100.000 openbare laadpunten uw Peugeot weer opladen.

Let op: Schaft u bij ons de Nefkens & Eneco laadpaal aan, dan ontvangt u de laadpas automatisch. U hoeft deze in dat geval niet apart aan te vragen.

Vraag een losse laadpas aan