Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat Professional Doblò

Efficiënt en veelzijdig

Benzine & Diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 18.900
Bijtelling22%

Fiat Professional Doblò 

Dé compacte bestelbus

Bij Nefkens begrijpen wij als geen ander hoe cruciaal het is voor u als ondernemer om de juiste bedrijfswagen te hebben. De compacte Fiat Doblò is een betrouwbare keuze die veel te bieden heeft. Met het ruime laadvermogen, geavanceerde technologie en doordachte interieurontwerp, zorgt de Fiat Doblò ervoor dat u altijd goed voorbereid bent, welke klus u ook aangaat. De Fiat Doblò biedt een laadvermogen tot wel 4,4 m3 en 1000 kg, genoeg voor alle materialen en uitrusting die u nodig heeft om uw werk te doen. 

Ontdek wat de dynamiek, comfort en functionaliteit van de Fiat Doblò voor u, als ondernemer, kan betekenen.

Benieuwd naar 100% elektrisch? Ontdek dan de e-Doblò!

Goed uitgerust op weg

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering, beschikt de Fiat Doblò over verschillende opties die u elke dag helpt tijdens uw werkdag. 

Modern cabinedesign

Met de Fiat Doblò gaat u onderweg naar de volgende klus, in een volledig gemoderniseerde cabine. Met een 8-inch infotainment scherm beschikt u over Apple CarPlay en AndroidAuto. Daarnaast beschikt de cabine over een goede geluid-isolatie en comfortabele stoelen.

Doorlaadfunctie

Met de handige 'Magic Cargo' doorlaadfunctie is het mogelijk een opening te maken in het tussenschot. Hierdoor wordt de cabine verbonden met de laadruimte en is het mogelijk om langere voorwerpen mee te nemen zonder probleem.

Magic Mirror

Inparkeren bij uw klant of achteruit rijden richting het laadplatform? Het kan gemakkelijk met de 'magic mirror' op de Fiat Doblò. In de cabine houdt u alles gemakkelijk in de gaten via de camera en verminderd u de kans op schade! Daarnaast werkt deze Magic Mirror ook als achteruit spiegel.

Fiat Professional Doblò

Ideaal voor elk scenario

De Fiat Doblò beschikt over 17 geavanceerde rijassistentie systemen, waaronder lane assist, verkeersborden herkenning en park assist. Daarnaast is uw nieuwe Fiat Doblò uitgerust met een magic mirror, hiermee heeft u een achterspiegel, door middel van uw achtercamera. Ideaal voor achteruit rijden richting het laadplatform, maar ook in het verkeer. In het dashboard van de Fiat Doblò vindt u een overzichtelijk infotainment scherm mét Apple CarPlay en Android Auto.

Veelgestelde vragen over de Fiat Doblò

De meestgestelde vragen treft u hieronder. Heeft u een andere vraag? Stel deze dan in de chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.