Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat Professional Ducato

Gemak, ruimte & professionaliteit in 1

Diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 29.800
Bijtelling22%

Fiat Ducato

Innovatief en comfortabel

In de Fiat Ducato is aan elk detail gedacht om u ultiem werkcomfort aan boord te bieden. De parkeerrem zet u aan met één druk op de knop. De nieuwe Full-LED koplampen zorgen voor een beter zicht op de weg, en op de Eat & Work bank kunt u makkelijk uw laptop neerzetten om te werken.

Dankzij Keyless Entry kan u bij de Fiat Ducato makkelijk de deuren van de auto en de laadruimte openen en sluiten zonder uw sleutels uit uw zak te halen. 

De Ducato Multiject-moteren bieden een breed aanbod aan mogelijkheden die uw werk tijdens elke opdracht makkelijker maken. Elke uitvoering hebben een lager geluidsniveau en gewicht, en scoort optimaal op vlak van brandstofverbruik. 

Benieuwd naar 100% elektrisch? Ontdek dan de Fiat e-Ducato!

Innovatieve uitrusting voor de professional

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering, grootte en opties, wordt de Fiat Ducato geleverd met een professionele uitrusting.

RUIME LAADCAPACITEIT

Altijd verzekerd zijn van genoeg ruimte voor uw volgende klus? De Fiat e-Ducato beschikt over een ruime laadcapaciteit tot wel 2,2 ton. Door de verschillende afmeting-keuzes variëren de laadruimtes  van 10 m3 tot 17 m3.

INNOVATIEVE COCKPIT

De stoelen zijn ontworpen om u maximaal comfort te kunnen bieden, met armleuningen met steunkussens op de passagiersstoel en verstelbare armen rugsteunen voor de bestuurder.

ALTIJD IN CONTROLE

De slimme features extra comfort met slimme functies zoals het voorverwamen of koelen van het voertuig om de impact van de airconditioning op de accu te verminderen, en plant het dagelijks opladen om te profiteren van de lagere energiekosten.

Fiat Ducato

Veilig, comfortabel en ondersteunend

De Fiat Ducato is de eerste lichte bedrijfswagen die autonoom kan rijden. Dankzij zijn volledig vernieuwde elektrische architectuur, beschikt de nieuwe Ducato standaard over een reeks veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie. Daartoe behoren ook een aantal innovatieve rijsassistentiesystemen die level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen waken op de achtergrond over de veiligheid en grijpen in wanneer het nodig is, zodat u ontspannen achter het stuur zit. De standaard elektrische stuurbekrachtiging draagt verder bij aan het hoge werkcomfort aan boord van de nieuwe Ducato.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.