Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat Professional Fiorino

De goedkoopste bedrijfswagen van Nederland

Benzine, diesel & aardagas

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 12.995
Bijtelling22%

Fiat Fiorino

Klein in omvang, groot in prestaties

Met voldoende laadruimte en als goedkoopste bedrijfsauto’s van Nederland, is de Fiat Fiorino dé perfecte bedrijfsauto om uw onderneming te beginnen. Met de keuze uit vier verschillende, zuinige, Euro 6 motoren bent u voorbereid voor de volgende klus. Voor de Fiat Fiorino heeft u de keuze uit een benzine-, diesel- of aardgas aandrijving. Nog zuiniger rijden? Dan is de Fiat Fiorino ook leverbaar met een diesel Eco-Jet uitvoering, hierdoor is het mogelijk uw brandstofverbruik tot wel 14% te verminderen. 

Ontdek nu wat de zuinige en budgetvriendelijke Fiat Fiorino voor uw onderneming kan betekenen!

Uitrusting voor de beginnende Professional

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering is de Fiat Fiorino leverbaar met diverse opties. 

UITNEEMBARE PLAFONDLAMP

Altijd licht bij de hand? Met de uitneembare plafondlamp in uw Fiat Fiorino is dit mogelijk. Handig als verlichting in uw laadruimte, maar ook in uw cabine óf daarbuiten.

12V AANSLUITING IN LAADRUIMTE

Met de optionele 12V aansluiting in het laadruim heeft u ten alle tijden een aansluiting bij de hand, die het voor u mogelijk maakt om elke klus, overal uit te voeren!

RUIME LAADRUIMTE

Hoewel de Fiat Fiorino een compacte bedrijfswagen is, beschikt deze over een laadruim van maar liefst 2,5 m3 en een laadvermogen van 510 kg. Klein in omvang, groot in gemak!

Fiat Fiorino

Voordelig & kwalitatief

De Fiat Fiorino is een van de goedkoopste bedrijfsauto's van Nederland, dit hoeft echter niet te betekenen dat u geen beschikking heeft over een aantal handige functies. Zo beschikt de Fiat Fiorino over verschillende veiligheidsfuncties zoals Traction+ en Hill-Holder, zodat u in elke situatie kunt blijven rijden. Daarnaast beschikt de Fiat Fiorino over een laadruimte tot wel 2,5 m3 en tot wel 510 kg aan laadvermogen, ideaal voor al uw materialen. 

De Fiat Fiorino is een uitstekende keuze voor wanneer u op zoek bent naar de perfecte bedrijfsauto om mee te beginnen, of om uw bedrijfsvloot mee uit te breiden. 

Veelgestelde vragen over de Fiat Professional Fiorino

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.