Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe

Veelzijdig, ruimtelijk en comfortabel

14 november 2023
Klaar voor avontuur

De Jeep Wrangler 4xe is vernieuwd! Van een nieuwe grille, een ruimer en comfortabeler interieur tot meer connectiviteit. De vernieuwde legendarische SUV van Jeep combineert traditionele kenmerken van een krachtige terreinwagen met geavanceerde technologieën.

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe staat garant voor avontuur en vrijheid. Met zijn herkenbare en iconische seven-slots grille blijft de nieuwe Jeep Wrangler 4xe trouw aan zijn roots. Deze ultieme vier-zits terreinwagen is de definitie van veelzijdigheid.

De Jeep Wrangler wordt leverbaar als Sahara 4xe Plug-in Hybrid en als Rubicon 4xe Plug-in Hybrid. Elke uitvoering heeft z'n eigen unieke kenmerken. Denk hierbij aan veiligheidssystemen, rijhulpsystemen, wendbaarheid en bodumvrijheid. 

Plug-In Hybride

De Jeep Wrangler krachtiger dan ooit. De Wrangler 4xe Plug-in Hybrid combineert duurzaamheid met geweldige offroadprestaties. De Wrangler 4xe Plug-in Hyrbid biedt keuze uit drie verschillende rijmodi: Hybrid, Electric en E-Save. In de Hybrid modus worden het verbruik en de uitstoot verminderd, terwijl de 100% elektrische modus garant staat voor 51 km (WLTP) elektrische actieradius. 

Op de hoogte blijven van de nieuwe Jeep Wrangler 4XE?

Uw gegevens
expand_more