Heeft u een auto gevonden die past bij uw wensen? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Zo kunt u testen of deze auto echt helemaal voldoet aan uw wensen. Bovendien weet u zeker dat de door u gekozen auto beschikbaar is en u niet voor niets de reis naar de Nefkens showroom maakt.

Via dit formulier kunt u uw proefrit aanvragen. Geef een datum en voorkeur van een dagdeel aan, vul uw gegevens in en klik op indienen. Probeer het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij de proefrit snel kunnen plannen en bevestigen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de datum te bevestigen.

Alle Nefkens Peugeot vestigingen in Nederland
Nefkens vestigingen

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en u bent de eerste die op de hoogte is van het laatste nieuws en de nieuwste acties van Nefkens en Peugeot. Bovendien sturen wij u regelmatig handige tips om uw auto in topconditie te houden. De door u ingevoerde gegevens worden verwerkt volgens onze Privacyverklaring.

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.