Ontdek de nieuwste modellen bij Nefkens

Ontdek hier als eerst de nieuwste modellen van Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Jeep en Carver. 

Ontdek Opel

Nieuwe Opel Grandland

De Opel Grandland is vernieuwd! Deze tweede generatie van  het Opel SUV-vlaggenschip is stijlvol, dynamisch, ruim en veelzijdig en wordt aangeboden met keuze uit geëlektrificeerde aandrijflijnen. Dankzij het nieuwe Opel Blitz logo, vernieuwde lichtsignatuur (zowel voor als achter) en zijn strake lijnen, krijgt de nieuwe Opel Grandland een onwijs stoer uiterlijk.

De nieuwe Grandland zet een grote stap in de missie om elektrische mobiliteit nog aantrekkelijker te maken. Hij maakt als eerste Opel gebruik van het STLA Medium platform van Stellantis welke, met zijn 98 kWh accupakket, een actieradius mogelijk maakt tot zo'n 700 kilometer (WLTP). Daarnaast zijn korte laadtijden mogelijk dankzij de DC-snel laadfunctie waarmee de batterij in slechts 26 minuten tot 80% is op te laden.

Nieuwe Opel Frontera

Guess who’s back? De Opel Frontera krijgt een comeback. De nieuwe Opel Frontera keert niet alleen terug, maar wordt ook gelijk een stuk innovatiever, milieuvriendelijker en leuker om te rijden. Deze nieuwe SUV van Opel zal een nieuw robuust en gedurfd uiterlijk krijgen.

De nieuwe Opel Frontera zal leverbaar worden met een 100% elektrische aandrijflijn. En sluit zich hierdoor aan bij de visie van Opel op een duurzame toekomst. De Opel Frontera staat voor een plezierige rijervaring met slimme functionele kenmerken. Hierdoor wordt deze gloednieuwe Opel een unieke keuze in het segment van 100% elektrische SUV’s.

Ontdek Alfa Romeo

Nieuwe Alfa Romeo Junior

De gloednieuwe Alfa Romeo Junior brengt de sportiviteit van het merk terug naar het compacte segment. Met zijn dynamische design, krachtige motoren en geavanceerde technologieën is de Junior de perfecte keuze voor rijders die op zoek zijn naar een opwindende rijervaring. Het Italiaanse karakter is direct zichtbaar door zijn sportieve, maar toch compacte uitstraling. 

De volledig elektrisch aangedreven JUNIOR ELETTRICA is er in twee vermogensvarianten: met 115 kW (156 pk) en een actieradius van 410 kilometer, en als sportievere VELOCE met 176 kW (240 pk) – die het sportieve DNA van Alfa Romeo optimaal belichaamt.

Ontdek Citroën

Nieuwe Citroën C3 Aircross

Ontdek de vernieuwde Citroën C3 Aircoss, een ruime 7 zits SUV in het B-segment. De volledig nieuwe C3 Aircross heeft een assertiever, hoekiger en gespierder uiterlijk dan zijn voorganger. Daardoor komt het nieuwe model krachtig en robuust over.

Het SUV-silhouet van de C3 Aircross belooft een verhoogde zitpositie, wat het instappen vergemakkelijkt en zorgt voor beter zicht rondom. Door de opvallend rechte achterzijde is er plek voor een derde zitrij, waardoor tot wel zeven inzittenden mee kunnen. Uniek in het segment. De vernieuwde voorkant geeft extra aandacht aan de kenmerkende verlichtingssignatuur met drie lichtsegmenten en het nieuwe Citroën-logo.

Nieuwe Citroën ë-c3

Met trots presenteren wij u de gloednieuwe Citroën ë-C3. De nieuwe Citroën ë-C3 zal, volgens Citroën, de meest comfortabele auto in het B-segment worden. Met dit nieuwe model gaat Citroën de uitdaging aan om comfortabele en elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken.

De nieuwe Citroën ë-C3 gaat het hoogste comfort in zijn klasse bieden. Hierbij biedt de Citroën ë-C3 standaard de innovatieve en exclusieve Citroën Advanced Comfort-vering. Samen met de Progressive Hydraulic Cushions zorgt dit voor een uniek gevoel van vrijheid en comfort. De combinatie van een gedurfd design, een nieuwe identiteit, een rijke uitrusting en een actieradius tot 320 kilometer, zorgt voor zorgeloze comfortabele mobiliteit.

Ontdek Peugeot

Nieuwe Peugeot E-5008

De nieuwe Peugeot E-5008 is een 100% elektrische familie-SUV met een royaal interieur. Deze 100% elektrische SUV heeft 7 zitplaatsen die gecreëerd kunnen worden door een derde zit-rij achter de achterbank uit te klappen.

De nieuwe Peugeot E-5008 zal worden uitgerust met de nieuwe Peugeot Panoramic i-Cockpit, die het comfort en het plezier tijdens het rijden naar een hoger niveau tilt. Daarnaast zal de Peugeot E-5008 worden voorzien van een zwevend en gebogen 21-inch panoramisch HD-scherm waarin het digitale instrumentarium en het centrale touchscreen zijn geïntegreerd. Het zwevende effect wordt gecreëerd door de LED-sfeerverlichting die is weggewerkt onder het gebogen panoramisch scherm.

Nieuwe Peugeot E-3008

Graag willen wij u voorstellen aan de gloednieuwe en 100% elektrische Peugeot E-3008. Deze next-level SUV is van top tot teen vernieuwd en verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Daarnaast zal dit gloednieuwe model leverbaar worden met een accupakket die garant staat voor een rijbereik tot maar liefst 700 kilometer.

De nieuwe Peugeot E-3008 wordt gebouwd op een vooruitstrevend, toekomstbestendig en connected platform dat elektrische mobiliteit naar een hoger niveau tilt. Deze gloednieuwe eyecatcher is nu te bestellen als Hybrid en 100% elektrisch model met een actieradius tot 527 kilometer.

Ontdek Jeep

Nieuwe Jeep Wrangler 4xe

De Jeep Wrangler 4xe is vernieuwd! Van een nieuwe grille, een ruimer en comfortabeler interieur tot meer connectiviteit. De vernieuwde legendarische SUV van Jeep combineert traditionele kenmerken van een krachtige offroader met geavanceerde technologieën.

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe staat garant voor avontuur en vrijheid. Met zijn herkenbare en iconische seven-slots grille blijft de nieuwe Jeep Wrangler 4xe trouw aan zijn roots. Deze ultieme vier-zits terreinwagen is de definitie van veelzijdigheid.

Ontdek Abarth

Nieuwe Abarth 600E

Maak kennis met de nieuwe Abarth 600e: de sterkte Abarth ooit. Deze indrukwekkende nieuwe toevoeging aan de Abarth-familie beloofd de wereld van elektrische auto’s te veranderen met zijn ongeëvenaarde kracht en verfijnde prestaties. De nieuwe Abarth 600e is een krachtige en 100% elektrische crossover die garant staat voor verbazingwekkende prestaties en rijplezier.

De nieuwe Abarth 600e krijgt vierwielaandrijving en de elektromotor zal goed zijn voor 240 pk. De introductienaam van de nieuwe Abarth 600e zal ‘Scorpoinissima’ gaan worden. Hier gaan er naar verluid 1.949 stuks van gebouwd worden. Dat specifieke aantal verwijst naar het jaar waarin Abarth is opgericht.