Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

ONTDEK DE TOEKOMST VAN RIJDEN MET DE REVOLUTIONAIRE PEUGEOT E-3008

Stelt u voor dat u niet alleen rijdt, maar zweeft over het wegdek. De nieuwe Peugeot E-3008, binnenkort te bewonderen in onze showroom, maakt deze droom werkelijkheid. Deze elektrische SUV is niet zomaar een auto; het is een harmonie van geavanceerde technologie, elegantie en duurzaamheid.

Reserveer nu uw proefrit!
Wilt u als één van de eersten achter het stuur van deze bijzondere auto plaatsnemen? Schrijf u dan nu in voor een proefrit. De agenda vult zich snel, dus wacht niet te lang.

PEUGEOT E-3008

Rijd weg vanaf € 48.190 of private lease vanaf €699 p/mnd

 

 

 

 

 

.

DE PEUGEOT E-3008 MEDIO MEI BIJ ONS IN DE SHOWROOM

Nog maar heel even geduld… In de tweede helft van mei maakt de nieuwe Peugeot E-3008 zijn grand entrance in onze showroom. Als we u een tip mogen geven, schrijf u in via de button hieronder, dan laten wij u als eerste weten wanneer de E-3008 daadwerkelijk bij ons in de showroom staat. Want dit is een auto die u gewoon zelf moet ervaren.

ELEKTRISCH MEESTERWERK

Het design van de E-3008 is een kunstwerk op zich. Zijn dynamische lijnen doorklieven de lucht, terwijl het aerodynamische profiel u het gevoel geeft te zweven. Met een elektrisch vermogen tot 320 pk en een indrukwekkende actieradius tot 525 km, hoeft u zich nooit zorgen te maken over opladen. Of u nu lange reizen maakt, spontane avonturen beleeft of alles daartussenin, deze elektrische SUV staat paraat. En als u onderweg wilt bijladen, brengt de snellaadfunctie u met slechts 10 minuten laden 100 km verder.

SLIMME CONNECTIVITEIT

Betreed de toekomst en ervaar de revolutie in rijervaring met de nieuwe Peugeot Panoramic i-Cockpit. Het panoramische, gebogen 21-inch scherm zorgt voor optimale ergonomie en tilt uw rijbeleving naar een nieuw niveau. Het geconnecteerde platform van de E-3008 verbindt u met de wereld om u heen: van real-time verkeersupdates tot uw favoriete muziek, alles is binnen handbereik.

COMFORT EN LUXE

Geniet van een ruim en elegant interieur met de E-3008. De aanpasbare LED-sfeerverlichting creëert een ongekend gevoel van luxe, terwijl de hoogwaardige gestoffeerde afwerking van het interieur ervoor zorgt dat elke kilometer een waar genot is. Alle passagiers hebben volop ruimte voor optimaal comfort. En met een royale kofferbakinhoud van 520 liter is er bovendien voldoende ruimte voor al uw bagage óf de weekboodschappen.

8 JAAR ALLURE GARANTIE

De E-3008 wordt als eerste elektrische model geleverd met 8 jaar Allure Garantie. Dit betekent dat u 8 jaar lang, of gedurende 160.000 km, garantie ontvangt op alle onderdelen van uw Peugeot E-3008. Alles is gedekt, inclusief de batterij!

KIES uw STIJL

Maak uw keuze uit de zes beschikbare premium lakkleuren

 

 

 

 

 

 

.

* Prijzen incl. BTW op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 72 maanden en 5000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.peugeot.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.

** De SEPP/subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Peugeot Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij gebruikmaking van de SEPP en indien het contract wordt beëindigd, is de contractnemer zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van de maandelijkse betaling.