Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

De nieuwe Abarth 600e

De krachtigste Abarth ooit

11 april 2024
De krachtigste Abarth ooit

Abarth heeft de introductie van de Abarth 600e Scorpionissima aangekondigd, een elektrische auto die de wereld van elektrische voertuigen zal veranderen met ongeëvenaarde kracht en verfijnde prestaties. 

Onder de motorkap bevindt zich een elektromotor met een vermogen van 176 kW (240 pk), waardoor de Abarth 600e Scorpionissima de krachtigste in serie gebouwde Abarth ooit is. Abarth heeft ook de rijstabiliteit, handling en tractie geoptimaliseerd met een uniek mechanisch sperdifferentieel voor een uitstekende rijervaring.

De samenwerking met de bandenleverancier van de Formule E resulteert in high-performance banden die uitstekende grip bieden in alle omstandigheden, wat de prestaties verder verbetert. Het exterieur van de auto is voorzien van een exclusieve introductiekleur genaamd Hypnotic Purple, een aerodynamische achterspoiler, 20-inch wielen en grotere remmen, die de sportieve uitstraling en prestaties versterken.

Exclusief, krachtig en competitief

De Abarth 600e Scorpionissima wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 1.949 exemplaren en belichaamt de kernwaarden van Abarth: maximale prestaties, hoogwaardige bouwkwaliteit en een competitieve geest. Elk exemplaar wordt geleverd met een authenticiteitscertificaat, wat de exclusiviteit benadrukt. Dit nieuwe topmodel combineert jarenlange kennis, traditie en innovatie, en zal de autowereld veroveren met zijn grensverleggende prestaties en unieke stijl.

Op de hoogte blijven van de nieuwe Abarth 600E?

Uw gegevens
expand_more