Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

De nieuwe Abarth 600e

De krachtigste Abarth ooit

100% elektrisch

Abarth 600e

De krachtigste Abarth ooit

Abarth, het legendarische merk dat bekend staat om zijn prestaties en passie, heeft de langverwachte introductie van de Abarth 600e Scorpionissima aangekondigd. Deze indrukwekkende nieuwe toevoeging aan de Abarth-familie belooft de wereld van elektrische auto's te veranderen met zijn ongeëvenaarde kracht en verfijnde prestaties.

Onder de motorkap bevindt zich een krachtige elektromotor met een vermogen van maar liefst 176 kW (240 pk), waardoor de Abarth 600e Scorpionissima de krachtigste in serie gebouwde Abarth ooit is. Maar niet alleen het vermogen is indrukwekkend; Abarth heeft ook de rijstabiliteit, handling en tractie geoptimaliseerd met een uniek mechanisch sperdifferentieel, wat zorgt voor een uitstekende rijervaring.

De prestaties worden verder verbeterd door de samenwerking met de bandenleverancier van de Formule E, resulterend in high-performance banden die uitstekende grip bieden in alle omstandigheden. Deze banden, samen met een perfect gebalanceerde weerstand, zorgen voor een geoptimaliseerd rijbereik zonder in te leveren op prestaties.

Het exterieur van de Abarth 600e Scorpionissima is doordrenkt met de kenmerkende stijl van Abarth, met een exclusieve introductiekleur genaamd Hypnotic Purple die de sportieve uitstraling versterkt. Een aerodynamische achterspoiler maximaliseert de prestaties, terwijl 20-inch wielen en grotere remmen de agressieve look van deze elektrische krachtpatser completeren. 

Exclusief, krachtig & competitief

De Abarth 600e Scorpionissima, geproduceerd in een exclusieve oplage van slechts 1.949 exemplaren, is een meesterwerk van techniek en design, gebaseerd op de drie kernwaarden van Abarth: maximale prestaties, hoogwaardige bouwkwaliteit en een competitieve geest. Elk exemplaar wordt geleverd met een authenticiteitscertificaat, waardoor de exclusiviteit van deze unieke auto wordt benadrukt.

Met de Abarth 600e Scorpionissima heeft Abarth opnieuw bewezen dat het mogelijk is om het gewone buitengewoon te maken. Dit nieuwe topmodel is het resultaat van jarenlange kennis, traditie, innovatie en samenwerking met vooraanstaande partners. Meer details over deze baanbrekende auto zullen binnenkort worden onthuld, maar één ding is zeker: de Abarth 600e Scorpionissima zal de autowereld veroveren met zijn grensverleggende prestaties en ongeëvenaarde stijl.