Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

De nieuwe Opel Frontera

De elektrische alleskunner

13 mei 2024
Een energieke mix

Opel viert de terugkeer van een icoon met de introductie van de compleet nieuwe Frontera. De robuuste SUV, die bekend staat om zijn avontuurlijke karakter en praktische eigenschappen, is nu verkrijgbaar met een keuze uit krachtige en efficiënte aandrijflijnen, waaronder een volledig elektrische variant.

De nieuwe Opel Frontera is ontworpen om hedendaagse gezinnen en avonturiers alle vrijheid te geven die ze nodig hebben. De SUV biedt een ruim en comfortabel interieur met plaats voor maximaal zeven personen, terwijl de bagageruimte met maximaal 1.600 liter bagageruimte ideaal is voor al je spullen.

Keuze uit elektrisch en hybride
Opel zet in op elektrificatie en de nieuwe Frontera is daar geen uitzondering op. De Frontera Electric is voorzien van een krachtige elektromotor die zorgt voor een rijbereik tot 500 kilometer (WLTP). Dankzij de snelle laadtechnologie is de batterij in slechts 30 minuten voor 80% opgeladen.

Voor wie op zoek is naar een efficiënte benzinemotor, is er de Frontera Hybrid. Deze variant combineert een 1.2-liter turbomotor met een elektromotor, wat resulteert in een CO2-uitstoot van slechts 124 g/km. De Frontera Hybrid is ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving voor extra tractie en grip.

Op de hoogte blijven van de nieuwe Opel Frontera?

Uw gegevens
expand_more