Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

De nieuwe Citroën ë-C3

Maak kennis met de 100% elektrische Citroën onder de € 25.000,-

Hoogste comfort in zijn klasse en 100% elektrisch 

De nieuwe Citroën ë-C3: Een toekomstbestendig model met karakter

Met trots presenteren wij de gloednieuwe Citroën ë-C3. Sinds de lancering van de eerste generatie C3 in 2002 zijn er meer dan 5,6 miljoen exemplaren van verkocht. Met de nieuwe Citroën ë-C3 zet Citroën de populariteit voort. Zo is dit nieuwe model 100% elektrisch, scherp geprijsd en het comfortabelst in zijn klasse. Daarnaast wordt de nieuwe Citroën ë-C3 leverbaar met een 44 kWh-accupakket. Hiermee komt deze auto tot 320 kilometer (WLTP) ver.    

De Citroën ë-C3 biedt standaard zijn innovatieve en exclusieve Citroën Advanced Comfort-vering. Samen met Progressive Hydraulic Cushions zorgt dit voor een uniek gevoel van comfort. Naast tal van systemen die het comfort tot een hoog niveau tillen, zorgt het ruime interieur voor extra comfort. De gebruikte materialen creëren een huiselijk gevoel als in een woonkamer of lounge.

De auto's van Citroën zijn gebouwd met betaalbaarheid in gedachten, het leven is immers al duur genoeg. Daarom rijdt u de nieuwe Citroën ë-C3 al vanaf € 24.290,- rijklaar. Daarnaast komt de Citroën ë-C3 in aanmerking voor de SEPP (Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren), welke voor 2023 ook op € 2950,- blijft staan.  

Enthousiast geworden? Pre-order de nieuwe ë-C3 vandaag en rij hem in Q2 van 2024 de showroom uit!

Een rijke uitrusting

De Citroën ë-C3 biedt uitgebreide uitrustingsniveaus en slimme oplossingen voor compromisloos comfort. De nieuwe Citroën ë-C3 beschikt over de zogenoemde C-Zen Lounge. De C-Zen Lounge van Citroën bestaat uit het Citroën Head-Up Display, een compact stuurwiel en een volledig nieuw dashboard waarmee u als bestuurder toegang hebt tot alle belangrijke informatie zonder uw ogen van de weg te halen. 

De ë-C3 maakt gebruik van een nieuwe Head-Up Display dat al het belangrijke voertuiginformatie reflecteert op een paneel tussen de bovenkant van het dashboard en de onderkant van de voorruit. 

De nieuwe Citroën ë-C3 in beeld