Brink Trekhaken bij Nefkens

Stijlvol, licht en duurzaam

Welkom op de Brink trekhaken pagina van Nefkens. Alle Nefkens vestigingen zijn door Brink trekhaken gecertifieerd voor het monteren van deze trekhaken. Dit betekent dat onze monteurs door Brink getraind en gecertificeerd zijn. Hierdoor kunt u er van op aan dat de trekhaak montage foutloos en vakkundig zal verlopen, binnen de afgesproken tijd.

Brink trekhaken zijn speciaal ontwikkeld en getest voor uw auto. Daarnaast zijn alle Brink trekhaken stijlvol ontworpen, licht van gewicht en duurzaam. Alle trekhaken zijn 100% veilig en getest volgens de internationale richtlijnen in combinatie met de standaard normen van Brink. De trekhaken zijn er in verschillende soorten verkrijgbaar en kunnen door de specialisten van Nefkens gemonteerd worden. Dit geeft u de beste garantie voor probleemloos gebruik, een heel autoleven lang.

Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie van de verschillende soorten trekhaken en de prijzen voor de merken Peugeot, Citroën, Opel en DS Automobiles. Ook monteren wij trekhaken voor andere merken.

Heeft u vragen? Dan helpen wij u graag verder op weg.

Neem daarvoor gerust contact met ons op of loop binnen bij een van onze vestigingen.

Contact


Type Trekhaken

Brink Trekhaken Flenskogel trekhaak
Brink Trekhaken Vaste trekhaak
Brink Trekhaken Afneembare Trekhaak

Als u opzoek bent naar een trekhaak voor uw auto dan bent u bij Nefkens en Brink aan het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment trekhaken. U heeft keuze uit de volgende type trekhaken:

  • Flenskogels: flenskogels zijn geschikt voor u, als u in het bezit bent van een bestelbus, pick-up of chassiscabine. Deze vaste trekhaak is speciaal gemaakt voor het zware werk in de professionele branche. Met een trekgewicht van meer dan 3 ton is deze trekhaak ideaal voor zware aanhangers. U kunt kiezen uit tweegats, viergats en een verlaagde viergats flenskogel.
  • Vaste trekhaken: wilt u veel gebruik maken van een trekhaak? Dan is een vaste trekhaak de juiste optie voor u. Een vaste trekhaak is permanent beschikbaar, onderhoudsvrij en gaat een heel autoleven mee. Een vaste trekhaak van Brink is passend voor elk type fietsendrager en ideaal voor het trekken van een aanhangwagen, caravan of een paarden- of boottrailer.
  • Afneembare trekhaken: wilt u gebruik maken van een trekhaak, maar wilt u niet permanent een trekhaak onder uw auto vandaan zien komen? Dan is een afneembare trekhaak de juiste keuze voor u. Met dit type trekhaak kan de haak eenvoudig ontkoppeld worden wanneer u deze niet wenst te gebruiken.
  • Wegdraaibare trekhaken: bent u regelmatig gebruiker van een trekhaak, vindt u het design van de auto mooier zonder uitstekende trekhaak en wilt u optimaal gebruiksgemak? Dan is de wegdraaibare trekhaak de juiste trekhaak voor u. Als u de trekhaak heeft ingeklapt en deze wenst te gebruiken, dan kunt u met één handbeweging de trekhaak uitklappen.

De bovenstaande type trekhaken hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen en verzekeren u de premium kwaliteit van Brink.