Nefkens’ digitaal diagnoserapport

Of u nu een APK-keuring, onderhoudsbeurt of reparatie laat uitvoeren aan uw auto, wij werken altijd met het digitaal diagnoserapport. Hiermee kijkt u als het ware mee met onze monteur in de werkplaats.

Digitaal serviceadvies

Dit online diagnoserapport ontvangt u zodra uw auto in onze werkplaats is onderzocht door de autotechnicus. U ziet hierin ons serviceadvies met de afgesproken en eventueel aanvullende werkzaamheden. Hiermee heeft u direct inzicht in de conditie van uw auto.

U houdt controle

Aan de hand van dit digitaal diagnoserapport bepaalt ú welke werkzaamheden we voor u uitvoeren. U heeft hiermee de controle op de werkzaamheden en grip op de onderhoudskosten.

Snel en transparant

Het digitaal diagnoserapport kunt u direct inzien via een unieke link die we u sturen. Hierin kunt u via knoppen direct (wel of niet) akkoord geven.

Nadat wij uw auto in orde hebben gemaakt, ontvangt u een digitaal reparatieoverzicht met alle uitgevoerde werkzaamheden. Transparant en duidelijk!


Maak een werkplaatsafspraak


​​

Diagnoserapport

De voordelen:

  • Standaard werkwijze: u ontvangt het rapport gratis en bij elk werkplaatsbezoek.
  • Snel en simpel: u kunt direct online akkoord geven. Telefonisch overleg is niet noodzakelijk, maar uiteraard wel mogelijk.
  • Transparant: u heeft altijd inzicht in de conditie van uw auto.
  • Grip op uw onderhoudskosten: u bepaalt welke werkzaamheden wij wel of niet uitvoeren.
Diagnose
Diagnose