Vervangend vervoer

Heeft u vervangend vervoer nodig tijdens een APK, een onderhoudsbeurt of een reparatie aan uw auto? Wij helpen u graag op weg met een leenfiets of huurauto.


Leenfiets

Een leenfiets is helemaal gratis wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat. Wij adviseren u om ook uw leenfiets van te voren te reserveren. Onze servicemedewerkers aan de balie geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.


Huurauto

Een Peugeot, als vervangend vervoer, huurt u al vanaf 23 euro per dagdeel en vanaf 36 euro per dag. Vertel onze servicemedewerker welke vervangende Peugeot u wenst en wij zorgen dat u zo weer verder kunt rijden!


Haal- en brengservice

Bij onderhoud biedt Nefkens u de mogelijkheid om weggebracht en opgehaald te worden via de haal- en brengservice. Wij brengen u 's ochtends op een vooraf afgesproken tijdstip gratis naar uw bestemming en halen u ook weer op. Voorwaarde is dat er onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd en dat uw bestemming binnen een straal van maximaal 15 km (enkele reis) om de Nefkens vestiging gelegen is. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw auto op te halen en weer terug te brengen. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met uw Nefkens vestiging.


Hoe reserveer ik mijn vervangend vervoer?

U kunt direct bij het maken van een afspraak aangeven of en welk type vervangend vervoer u nodig heeft. Dit kan direct online of telefonisch.


Maak online een afspraak en reserveer direct uw vervangend vervoer.


Nefkens VIP

Bent u VIP bij Nefkens? Dan profiteert u van gratis vervangend vervoer bij onderhoud. Wij zorgen er graag voor dat uw auto in topconditie blijft en u daarbovenop kosten voor vervangend vervoer bespaart.

Lees meer over de VIP voordelen van Nefkens.
Man maakt proefrit in een Peugeot via Nefkens Peugeot
Nefkens Peugeot VIP
Nefkens receptie