Alfa Romeo

Italian Weeks

Ervaar Zuid-Italië met een fly&drive voor 2 personen

Vanaf 15 januari

De Italian Weeks

ONTDEK ITALIE

Maak kennis met de Alfa Romeo Tonale, Giulia of Stelvio en ontdek de pracht van Italië. Tijdens een proefrit ervaart u zelf wat een echte Alfa Romeo zo onweerstaanbaar maakt. Als u een proefrit boekt, ontvangt u ook nog eens vier edities van het De Smaak van Italië magazine. Besluit u te kopen of leasen tijdens de campagneperiode? Dan kunt u zelf de charme van Zuid-Italië ervaren met een fly&drive voor twee personen.

Exclusieve elegantie

TONALE SPRINT

De Alfa Romeo Tonale belichaamt de essentie van Alfa Romeo door de bestuurder centraal te plaatsen in een cockpit van hoogwaardige materialen en een betoverende ambiance. Dit moderne ontwerp combineert naadloos functionaliteit met de typische Italiaanse mix van sportiviteit en elegantie. Ervaar het zelf. Lees meer over de Tonale.

 • Excellente software-ervaring
 • State-of-the-art elektrificatie
 • Innovatieve technologie voor controle en comfort
 • Authentieke rijervaring

Onderscheidend in ieder detail

GIULIA SPRINT

De Alfa Romeo combineert moderne esthetiek met iconische vormen. Een perfecte mix van tijdloos design en innovatie. Stap in en ontdek de samensmelting van sportiviteit, hoogwaardige kwaliteit en vooruitstrevende technologie. Voel direct de klik. Lees meer over de Giulia.

 • Sportieve prestaties dankzij lichtgewicht materialen
 • Perfecte balans voor ongeëvenaard rijgedrag
 • Innovatieve rijhulpsystemen als Lane Control en Blind
 • Uniek comfort dankzij het AlfaTM Link-veersysteem

Prestatiegericht en sportief

STELVIO SPRINT

De Alfa Romeo Stelvio omarmt state-of-the-art technologie en geavanceerde connectiviteit in zijn interieur, die bijdragen aan een plezierige rijervaring. Elk detail van het design is ongeëvenaard en draagt bij aan de unieke uitstraling. Om achter het stuur van een Stelvio te stappen, is er maar één vereiste: passie voor autorijden. Lees meer over de Stelvio.

 • Ongeëvenaard comfort dankzij materialen van hoge kwaliteit
 • Meer waarde voor uw auto dankzij NFT-technologie
 • Innovatieve rijhulpsystemen als Lane Control en Blind Spot Detection
 • Q4-vierwielaandrijving voor perfecte tractie

Een evolutie in Italiaans design

TRIBUTO ITALIANO

De Alfa Romeo Tributo Italiano Special Series vertegenwoordigt het toppunt van moderne Italiaanse stijl en design. Ze zijn onlosmakelijk verbonden met het Alfa Romeo DNA. Elk aspect benadrukt elegantie en dynamiek. Op een luxueuze, levendige manier weerspiegelt het de onmiskenbare passie van Italië.

De Tributo Italiano uitvoeringen kenmerken zich door spiegelkappen met een subtiele Italiaanse vlag en een opvallend contrasterend dak. De responsieve handling en uitmuntende prestaties bieden een meeslepende rijervaring, die de ware liefhebber direct weet te grijpen.

Ervaar Alfa Romeo

BIJ U IN DE BUURT

Stap in uw favoriete auto en ervaar direct de klik tijdens
de Italian Weeks. Bezoek de dichtstbijzijnde Nefkens vestiging bij u
in de buurt.

 

 

 

 

.