Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Fiat Professional e-Scudo

Voor de groene ondernemer

100% Elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 38.300
Bijtelling16%

Fiat e-Scudo

Groen ondernemen

De Fiat e-Scudo is de perfecte bus voor elke groene ondernemer of bedrijf. Met een hoge laadcapaciteit, slim ontworpen design en handige functies komt u goed voorbereid aan bij elke klus. Door middel van de zitpositie in de Fiat e-Scudo heeft u de rij-ervaring van een normale personenauto, maar het gemak van een bestelbus. 

Met gemakkelijke opties zoals het 'Magic Cargo' doorlaad systeem, opbergvak onder de passagiers-stoel, een 7-inch infotainment scherm mét Apple CarPlay en AndroidAuto, innovatief LCD-display én Heads-up display, bent u voorzien van alle gemakken onderweg.

Uitrusting voor elke professional

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering zijn er enkel opties beschikbaar waarmee de Scudo uw werkdag tot een succes maakt!

Magic Cargo

Met de Magic Cargo oplossing van de Fiat Scudo is het mogelijk om lange voorwerpen mee te nemen, óók als deze net niet in de cabine past. Door het openen van een luik in het tussenschot, opent u een opening richting de cabine.

Grip control

Altijd grip op welk terrein dan ook? Met de grip control functie biedt de Scudo u de keuze uit 5 verschillende ESC functies. Zodat u grip heeft ongeacht de ondergrond.

Unieke cabine

De Fiat Scudo heeft een uniek cabine-ontwerp. Hierdoor heeft u het gevoel van een personenauto, maar het gemak van een bus. Daarnaast beschikt de Scudo over een 7-inch infotainment scherm met Apple CarPlay en Android Auto.

Fiat e-Scudo

100% Elektrisch

Geruisloos, groen en gemakkelijk. Met de nieuwe Fiat e-Scudo komt u altijd, elke milieuzone binnen. De Fiat e-Scudo heeft een actieradius tot wel 330 km (WLTP) en heeft een topsnelheid van 130 km/u, hierdoor weet u zeker dat u altijd veilig en betrouwbaar aankomt bij uw volgende opdracht. Opladen tot 80% batterijcapaciteit is al mogelijk binnen 30 tot 45 minuten, helemaal gemakkelijk om te doen met de Nefkens laadoplossing. Hierdoor bent u helemaal klaar om de werkdag te beginnen.

Veelgestelde vragen over de Fiat Professional Scudo

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.