Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Jeep Compass

De stijlvolle crossover

4xe Plug-in Hybrid & e-Hybrid

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 40.000
Private lease vanaf€ 647 p/m
Bijtelling16%

Jeep Compass

De stijlvolle Hybride zonder stekker

De elegantie van Jeep komt sterk naar voren bij de hybride Jeep Compass. De Jeep Compass e-Hybrid straalt de iconische stijl van Jeep uit. De gedurfde lijnen worden benadrukt door de iconische grille en de herkenbare voor- en achterlichten. 

De prestaties van de Jeep Compass e-Hybrid staan bekent als kracht, gebruiksvriendelijk en uitermate comfortabel dankzij de 7-traps automaat. Deze hybride aandrijflijn is ontworpen voor een snel reactievermogen en een snelle acceleratie. 

De Jeep Compass e-Hybrid en Jeep Compass 4e Plug-in Hybrid bieden gemak, rijplezier en comfort tijdens elke rit. Vertrouwt u ook op de modernste technologieën in een stijlvolle SUV? 

Premium Uitrusting voor Avontuurlijke Ritten

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering is de Jeep Compass beschikbaar met verschillende premium uitrusting voor elk avontuur. 

Grensverleggende hybride

Aan boord: de modernste technologie. Met het nieuwe 10.1 inch Ultra HD Uconnect infotainmentsysteem bent u onderweg volledig voorzien van gemak. Zelfs zonder uw handen van het stuur te halen kunt u uw Jeep Compass alles vragen.

Een comfortabele cockpit

Het interieur van de Jeep Compass combineert een hoog comfortniveau met geavanceerde technologie en een rustgevende ambiance. De stoelen bieden maximaal comfort dankzij de elektrisch verstelbare lendensteun en stoelverwarming.

Selecteer uw eigen rijmodi

Met de Hybrid Mode Selector heeft u de keuze uit 3 verschillende rijmodi: 100% elektrisch, benzine of een combinatie van beiden. Wanneer u kiest voor de combinatie, ervaart u hoge prestaties en profiteert u van een lager brandstofverbruik.

Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid

Krachtig tot in de puntjes

De Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid biedt u een vermogen tot maar liefst 240 pk. De 4x4 die altijd beschikbaar is  zorgt voor een uitstekende krachtverdeling. Zo zijn de ritten altijd comfortabel en zuinig. De verbrandingsmotoren van de Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid zijn gekoppeld aan een 6-traps automatische transmissie. Dankzij de innovatieve regelsoftware onderscheidt deze elektronisch gestuurde automaat zich door soepele schakelovergangen voor een optimaal rijcomfort en een snelle respons voor vlotte acceleraties.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.