Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Jeep Renegade

Stoer, compact, avontuurlijk

4xe Plug-in hybrid & e-hybrid

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 34.400
Private lease vanaf€ 593 p/m
Bijtelling22%

Jeep Renegate

Met een nieuwe aandrijflijn

Bodemvrijheid, wendbaarheid en kracht. De Jeep Renegate is een SUV dat ontworpen is om te presteren op zowel stedelijke- als op onverharde off-road wegen. De nieuwe Jeep Renegate heeft een geheel nieuw ontwikkelde e-hybrid-aandrijflijn. Hierdoor wordt het direct beschikbare koppel van een compacte elektromotor gecombineerd met de kracht en het bereik van een turbobenzinemotor.

Tijdens de uitdagende ritten voegt de Jeep Renegate een laag verbruik, een lage uitstoot en een hoop kracht samen. In combinatie met zijn gedurfde uitstraling, ongeëvenaarde prestaties en handige technologische functies tilt deze compacte SUV de rijervaring naar een top niveau.

Bij de 4xe Plug-in Hybrid-versies worden de geavanceerde verbrandingsmotoren gecombineerd met een elektromotor die het vermogen en efficiency op een nog hoger niveau brengt.

Avontuurlijke uitrusting

Met de diverse uitrusting-mogelijkheden van de Jeep Renegade bent u klaar voor elk avontuur. Ontdek het nu!

Een comfortabele cockpit

Het interieur van de Jeep Renegate combineert comfortabele materialen met functionele details. Met het geavanceerde infotainmentsysteem met 8,4-inch HD-touchscreen ziet u met één oogopslag altijd de belangrijkste informatie. Door een smartphone te koppelen kan verbinding gemaakt worden met Apple Carplay of Android Auto.

Ruimte en comfort

Comfort is in de Jeep Renegate één van de standaarden. Maar voor degene wie opzoek is naar een maximaal zitcomfort, is de Renegate ook verkrijgbaar met achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen, stoel- en stuurwielverwarming en een bestuurderstoel met lendensteunverstelling.

Plug-in Hybrid

De Jeep Renegate 4xe Plug-in Hybrid combineert een Turbo T4 met een krachtige elektromotor die u direct voorziet van de juiste koppel. Deze automatische transmissie biedt een responsieve rijervaring, snellere acceleratie en een soepele schakeling.

Jeep Renegate

4xe plug-in Hybrid

Met de Jeep Renegate 4xe Plug-in Hybrid bereikt u een 100% elektrisch rijbereik van maar liefst 50 kilometer. Met een 7,4 kWh laadstation is de accu van uw plug-in hybride Jeep Renegate binnen 120 minuten weer vol. En kunt u genieten van een vermogen tot 240 pk. De combinatie van de 4x4-techniek van Jeep en de elektromotor zorgt voor een laag verbruik, lage emissiewaarden en krachtige prestaties.

Wilt u deze grensverleggende prestaties zelf ervaren? 

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.