Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo
photo_library

Alles bekijken

photo_library

Alles bekijken

photo_library

Alles bekijken

photo_library

Alles bekijken

photo_library

Alles bekijken

Peugeot Boxer BuscamperPeugeot Boxer - VAN-Jorn modulaire buscamper | Voor de natuurliefhebbers| Camper | Dakramen | Buscamper |


Specificaties

Wat kan dit voertuig allemaal

BrandstofDiesel
Bouwjaar2023
TransmissieHandgeschakeld
Vermogen (pk)140 pk

Opties

Wat er allemaal op en aan zit

checkAirco
checkBuscamper
checkCamper

Omschrijving

Voor de natuurliefhebber*
Een neutraal en rustig interieur waar de natuurlijke sfeer van de hardhouten afwerking mooi tot z’n recht komt. In deze modulaire camper is aan comfort geen gebrek. Hij is mooi volledig ingericht met onder anderen een halfhoge kast met ingebouwde 90 liter koelkast, een zithoek met draaibare stoelen en een bankje bij de cabine en een heerlijk comfortabel bed over de breedte van de bus. De bus is uitgevoerd met veel opties zoals een toilet, zonnepanelen op het dak, ramen rondom en accessoires zoals een hang-kledingrek. 
Wat voor reiziger ben jij? Ga je het liefst helemaal off-grid de natuur in? Met het gezin naar de camping? Of sta je het liefst op een camperplaats bij een grote stad? VAN-Jorn bouwt modulaire campers volgens jouw wensen. Jij bepaalt het interieur, de stijl en de specificaties. En het mooiste is: veranderen jouw wensen, dan verandert de camper met je mee. Onze buscampers, gebaseerd op de Peugeot Boxer modellen, zijn wendbaar, gemaakt voor lange comfortabele ritten en je rijdt er zo in weg. Ideaal in de stad en voor een rustige plek in de natuur. Stap in, en maak je klaar voor een nieuw avontuur!
De getoonde prijs is een indicatie voor de voorbeeld configuratie die op de foto’s getoond wordt, voor een nieuwe bus, volledig omgebouwd en gekeurd tot kampeerauto en inclusief BTW en BPM. Alle interieur modules en opties hebben losse prijzen. Jij kiest zelf hoe je bus ingedeeld en uitgerust wordt. De Peugeot Boxer-bus heeft 24 maanden fabrieksgarantie bij Nefkens Peugeot. De ombouw van de bestelbus tot camper wordt uitgevoerd door VAN-Jorn, de garantie van het interieur ligt dan ook bij VAN-Jorn. Nefkens: Al bijna 150 jaar uw mobiliteitsleverancier

Nefkens is mobiliteitsleverancier met vestigingen door heel Nederland. Nefkens is actief in de regio's Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Utrecht. Bij Nefkens werken betrokken vakmensen. Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Jeep, Carver of een gebruikte auto? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig op weg te helpen.

Van harte welkom!