Nefkens reparatie

Reparatie van uw personenauto of bedrijfswagen

Voor een autoreparatie wil niemand te veel betalen. Bij Nefkens Peugeot begrijpen we dat. Daarom hanteren wij scherpe tarieven en kunt u rekenen op uitstekende service, kwaliteit en garanties.

Service rapide voor kleine, urgente reparaties

Een onderhoudsbeurt voeren wij graag voor u uit na het maken van een afspraak. In onze online planner ziet u direct onze beschikbaarheid.

Voor kleine, spoedeisende reparaties hoeft u geen afspraak te maken. Hiermee kunt u direct langskomen bij een van onze vestigingen. We inventariseren dan ter plekke wat het defect is en plannen de reparatie in. Voorbeelden hiervan zijn: vloeistoffen bijvullen, sterretje in voorruit en kleine problemen met banden, verlichting, ruitenwissers, accu of uitlaat.


Maak een afspraak voor reparatie

Een kleine investering voor groot gemak: Nefkens VIP

Wist u dat u met Nefkens VIP voor €75 per jaar zonder verdere kosten profiteert van onder meer bandenreparatie, bijvullen vloeistoffen, sterreparatie en lampjes vervangen?

Naar Nefkens VIP

Voorbeelden van soorten reparaties aan uw auto

Distributieriem vervangen

Close

Het vervangen van de distributie (zie video hierboven) is een noodzakelijk ingreep. Het advies is om deze om de 10 jaar of bij een kilometerstand van 120.000 km te vervangen. Natuurlijk gebruiken we alleen originele onderdelen. Vraag vrijblijvend wanneer uw riem aan vervanging nodig is.

Remmen vervangen

Close

Kan uw Peugeot nog een winter- of zomerseizoen vooruit met de huidige remmen? Het spreekt voor zich dat de remmen cruciaal zijn voor de veiligheid. De remmen bestaan uit meerdere onderdelen zoals remblokken, remschijven, remleidingen en remvloeistof. Externe factoren zoals temperatuur, gebruik en motorvermogen zorgen ervoor dat iedere bestuurder en Peugeot verschillend remt, en dus slijt. Daarom controleren wij ALTIJD de staat van de remmen en denken wij vooruit. We stellen ons altijd de vraag “Kan deze Peugeot nog een winter- of zomerseizoen vooruit met de huidige remmen?”. Dit is een persoonlijk advies op maat, er is geen vast voorschrift vanuit de fabrikant of vanuit Nefkens.

Accu vervangen

Close

De originele Peugeot accu is de enige en beste energiebron voor uw Peugeot. Deze originele accu voldoet aan alle veiligheidseisen en is onderhoudsvrij. Om de staat van uw huidige accu te testen is onze werkplaats uitgerust met nauwkeurige diagnoseapparatuur. Zo kunnen we de accu gelijktijdig belasten en meten. Het meest voorkomende is dat de accu bij kou (meestal rond het vriespunt) de geest geeft.

Uitlaat vervangen

Close

Het uitlaatsysteem van de Peugeot bestaat uit meerdere delen. De achterdemper is het meest voorkomende deel van de uitlaat dat gaat roesten. Dit kan komen door condensvorming in de uitlaat die niet verdampt tijdens korte ritjes. Hierdoor kan roestvorming van binnenuit ontstaan, waardoor de uitlaat kan doorroesten of niet meer lekdicht is. De vervanging van uitlaatdelen is een speciale klus die wij graag voor u verzorgen.

Filters vervangen

Close

In uw Peugeot zitten verschillende filters gemonteerd en deze moeten regelmatig vervangen worden. Deze hebben allemaal een andere functie. De meest voorkomende filters zijn: het brandstoffilter (voor een schone brandstoftoevoer naar de motor), luchtfilter (voor schone lucht naar de motor) en een interieurfilter (voor schone lucht in uw interieur).

Ruitenwissers vervangen

Close

Een originele ruitenwisser is speciaal op maat gemaakt voor elke Peugeot. De vorm, het gewicht en het materiaal zorgen voor een perfecte samenhang met de Peugeot autoruit. Ieder model Peugeot kent zijn eigen voorruit, grootte en kromming. Dit betekent voor u dat een originele ruitenwisser van Peugeot de beste is.

Autoruit vervangen

Close

Een ruit vervangen is specialistisch werk. Bij Nefkens doen we dit met uiterste nauwkeurigheid en origineel glaswerk van Peugeot. De meeste voorruiten hebben wij op voorraad, of kunnen binnen en dag geleverd worden. Universele glasschadeherstelbedrijven leveren doorgaans geen originele ruit. Hierdoor kan de kwaliteit, pasvorm en afdichting van mindere kwaliteit zijn. Als de voorwaarden van uw autoverzekering een vrije schadeherstelkeuze toelaat, kies dan altijd voor origineel. Heeft u glasschade of twijfelt u over herstel of vervanging? Kom gerust langs voor vrijblijvend advies. 

Bougies vervangen

Close

In elke benzinemotor zitten bougies. De bougie is onderdeel van het ontstekingsmechanisme en deze zorgt voor een ontsteking van de samengeperste en gefilterde lucht en benzine. Dit gaat uiterst nauwkeurig en is dan ook cruciaal voor een perfecte verbranding. Dit betekent dat een verkeerde of niet goed werkende bougie kan lijden tot minder efficiënt verbruik of zelfs onnodige extra slijtage aan de motor.

Autoschade herstel

Close

Autoschade? Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en de meeste leasemaatschappijen. Lees meer over autoschade.