Voorraad nieuwe Peugeot Expert

De Peugeot Expert is een ruime bedrijfsauto met een laadvolume tot maximaal 6 m3 en een laadvermogen tot wel 1400 kg. De hoogte van deze bedrijfsauto is 1.90 meter, waardoor u altijd toegang heeft tot parkeermogelijkheden, zelfs als de toegang beperkt is. De cabine is praktisch ingericht, waardoor u in een handomdraai een praktisch en professioneel 'kantoor op wielen' hebt. Lees meer over de Peugeot Expert.

De Expert is beschikbaar in de conventionele en elektrische, uitstootvrije versie. Voor een toekomstbestendige auto kiest u voor de elektrische versie waarmee u onbeperkt 'zero emission' zones mag binnenrijden.

Wilt u op korte termijn wegrijden met uw nieuwe bus, dan is een bedrijfswagen uit onze voorraad een goede optie. Dit zijn kant-en-klare modellen die snel leverbaar zijn. Bovendien heeft Nefkens vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel een showroom bij u in de buurt is. Bekijk onze voorraad, maak een afspraak en bezoek onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste bedrijfswagen voor uw onderneming.

Toon filters

13 Beschikbare voertuigen