Voorraad Nefkens Peugeot Groningen

Nefkens Peugeot Groningen, Osloweg 147, 9723 BK Groningen.
Bezoek het gloednieuwe pand van Nefkens Peugeot in Groningen en vind uw nieuwe auto in de ruime voorraad nieuwe Peugeot's en tweedehands auto's.

Het occasion aanbod bestaat uit diverse merken, waaronder Peugeot, Citroën, Renault, SEAT en Skoda. Nefkens Groningen is tevens een Peugeot Professional Center en biedt deskundig mobiliteitsadvies voor ondernemers. Het gebouw is centraal gevestigd op het bedrijventerrein Driebond, net buiten het stadscentrum, pal aan de ringweg en de uitvalswegen A7 en A28.

Bij Nefkens staat duurzaam ondernemen centraal en daar is Nefkens Groningen het voorbeeld van. De gehele stroomvoorziening wordt verstrekt door 1.800 zonnepanelen en er zijn 44 laadpalen geplaatst voor elektrische voertuigen.

De openingstijden werkplaats van Nefkens Peugeot Groningen zijn zeer ruim, namelijk van 07.00 uur tot 20.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Op zaterdagen is Nefkens Groningen geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Bovendien is Nefkens Peugeot Groningen iedere 3e zondag van de maand geopend.

Toon filters

134 Beschikbare voertuigen