Voorraad nieuwe Peugeot 108

Een nieuwe Peugeot 108 vindt u bij Nefkens. Er is altijd een ruime voorraad aanwezig, waardoor u kunt kijken, voelen en ervaren tijdens een proefrit. En met ruim 140 jaar kennis en ervaring is Nefkens een echte Peugeot expert. Bovendien zijn er vestigingen door heel Nederland, zodat er altijd wel een vestiging is in uw regio.

De Peugeot 108 is een echte stadsauto. Door het compacte formaat is parkeren makkelijk. Daarnaast is er toch voldoende ruimte aanwezig met de 4 zitplaatsen en 196 liter bagageruimte. Bovendien zijn er een tal aan personalisatiemogelijkheden, waardoor u de auto helemaal naar uw eigen smaak kunt samenstellen. Klik hier om meer te lezen over de Peugeot 108.

Wilt u snel wegrijden in uw nieuwe Peugeot 108 en niet hoeven wachten door levertijden? Kies dan een kant-en-klare Peugeot 108 uit onze voorraad hieronder en maak een afspraak voor een proefrit. Tot ziens in een van onze showrooms!

Private lease

De Peugeot 108 is ontzettend voordelig in de private lease. Voor een vast maandbedrag heeft u geen rompslomp en geen onverwachte kosten. U hoeft enkel de brandstof te regelen. Onderhoud, verzekering, belasting en pechhulp zitten immers al in uw maandbedrag. Bekijk hier onze private lease aanbiedingen.

Toon filters

0 Beschikbare voertuigen