Voorraad Nefkens Peugeot Tilburg

Nefkens Peugeot Tilburg, Kraaivenstraat 26, 5048 AB TILBURG.
Nefkens Tilburg is gevestigd op het bedrijventerrein Kaaiven in Tilburg. Deze vestiging van Nefkens is goed te bereiken door de centrale ligging ten opzichte van het centrum en de diverse uitvalswegen die naar de A58 en A59 leiden. Rondom het pand zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar.

In de fraaie showroom staat de ruime voorraad nieuwe Peugeot's en diverse occasions. Het occasion aanbod varieert van merken als Peugeot, Renault en Citroën tot Opel en Ford. De vriendelijke en vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze tussen de tweedehands auto's of de nieuwe Peugeot's. Heeft u even de tijd nodig om na te denken over de verschillende opties? Dan kunt u plaatsnemen in de comfortabele wachtruimte en genieten van een lekker kopje koffie. Bovendien hebben wij ook voor ondernemers deskundige adviseurs die kunnen helpen bij de juiste bedrijfswagens met het Peugeot Professional Center.

Bekijk de actuele voorraad van Nefkens Tilburg, maak een afspraak voor een proefrit en wij zien u binnenkort graag in onze showroom.

Toon filters

71 Beschikbare voertuigen