6 mei 2020

Profiteer tot 1 juli 2020 van belastingvoordeel bij aankoop van een nieuwe Peugeot uit voorraad

Per 1 juli 2020 wijzigt de methode waarmee de overheid de BPM (een verplichte belasting bij aanschaf) van nieuwe auto’s vaststelt. Voor vrijwel alle merken en modellen betekent dit dat de prijzen vanaf 1 juli zullen stijgen.

Tot die tijd kunnen we u nog een ruime selectie voorraadmodellen aanbieden met het lagere BPM-tarief.


Gecombineerd met voorraadvoordeel

Om het extra aantrekkelijk te maken combineren we het belastingvoordeel met voorraadvoordeel.

Profiteer dus nu nog snel, voor 1 juli 2020. Bij aanschaf krijgt u een aanzienlijke korting op de prijs. Bovendien kunt u snel met uw nieuwe auto wegrijden!

Kies een van onderstaande modellen en check direct de actievoorraad:

Peugeot 108

Oplopend tot wel €2425 voordeel

Nieuwe Peugeot 208

Oplopend tot wel €2050 voordeel

Peugeot 308

Oplopend tot wel €4625 voordeel

Peugeot 508

Oplopend tot wel €5250 voordeel


Of kies een van onze succesvolle Peugeot SUV's:

Nieuwe Peugeot 2008 SUV

Oplopend tot wel €2550 voordeel

Peugeot 3008 SUV​​

Oplopend tot wel €7250 voordeel

Peugeot 5008 SUV

Oplopend tot wel €7450 voordeel

Over de actiemodellen

De Peugeot 108 is compact en wendbaar. Een geweldige stadsauto die een van de scherpst geprijsde is in dit segment. Altijd een goede keuze!

De nieuwe Peugeot 208 kwam vorig jaar uit en werd recent bekroond met de prestigieuze titel Auto van het Jaar 2020. Een internationale jury besloot dat het onderscheidende design, het ultieme comfort en de keuze uit verschillende aandrijflijnen (benzine, diesel en elektrisch) de Peugeot 208 tot de beste auto van het jaar maken.

De Peugeot 308 is een allemansvriend. Dit model doet het erg goed als zakelijke én gezinsauto. De Peugeot 308 kreeg de titel ‘Europese Auto van het Jaar’ en staat garant voor pittig rijden in combinatie met een zeer gunstig laag verbruik.

Een revolutionair model uit het topsegment, dat is de Peugeot 508. Vorig jaar kreeg de 508 het predicaat Leaseauto van het Jaar toegekend vanwege de premium afwerking en de topkwaliteit van de scherp belijnde carrosserie.

De nieuwe Peugeot 2008 SUV is de compacte SUV met robuuste uitstraling. Door zijn omvang ideaal voor in de stad, maar ook zeer prettig voor langere ritten. Door de fijne hoge instap en praktische rijhulpsystemen bent u omgeven voor comfort.

Al sinds de introductie is de 5-persoons Peugeot 3008 SUV is een absolute bestseller. Zijn robuuste uiterlijk, comfortabele rijgedrag en ruime interieur maken de 3008 SUV tot een geweldige auto.

Royaal qua omvang is de 7-zits Peugeot 5008 SUV. Door zijn strakke lijnenspel, zeer flexibel in te delen interieur en heerlijke wegligging is de 5008 SUV de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime auto.

Over de verhoging van BPM (belasting op personenauto's en motorrijtuigen)

Heeft u een nieuwe Peugeot op het oog? Dan is het verstandig om deze voor 1 juli 2020 aan te schaffen. Vanaf 1 juli wijzigen de verkoopprijzen van al onze nieuwe voorraadauto's. Dit komt doordat de overheid de belastingtarieven van de aanschafbelasting BPM op dat moment verhoogt.

De overheid baseert de tarieven vanaf 1 juli 2020 op de zogenaamde WLTP-methode die CO2 meet. Door de wijziging stijgt bij veel auto's de belasting BPM. Helaas betekent dit in veel gevallen dat de door u gekozen auto aanzienlijk duurder wordt.


Beslis voor 1 juli 2020

Om de belastingverhoging voor te zijn, hebben we een aantrekkelijke selectie auto's voor u klaargezet. Deze kunnen we u nog heel even aanbieden binnen het lagere belastingtarief.


Naar de voorraadmodellen