3 juli 2020

Schaf nu een nieuwe Peugeot uit voorraad aan: profiteer nog heel even van belasting- & voorraadvoordeel

Beperkte voorraad met lager belastingtarief BPM en voorraadvoordeel

Per 1 juli 2020 is het belastingtarief BPM (een verplichte belasting bij aanschaf) gewijzigd. Vrijwel alle merken en modellen auto's zijn hierdoor in prijs gestegen.

Aanschaftip

Wilt u nog profiteren van het lagere belastingtarief, van voor 1 juli? Dat kan bij ons nog heel even! We hebben een beperkte voorraad modellen die gereserveerd zijn met het lagere BPM-tarief.

We hebben ze bovendien erg aantrekkelijk geprijsd. Uw totale voordeel loopt op van €2050 tot wel €7450!


Naar de actiemodellen

Peugeot 108

Oplopend tot wel €2425 voordeel

Nieuwe Peugeot 208

Oplopend tot wel €2050 voordeel

Peugeot 308

Oplopend tot wel €4625 voordeel

Peugeot 508

Oplopend tot wel €5250 voordeel


Of kies een van onze succesvolle Peugeot SUV's:

Nieuwe Peugeot 2008 SUV

Oplopend tot wel €2550 voordeel

Peugeot 3008 SUV​​

Oplopend tot wel €7250 voordeel

Peugeot 5008 SUV

Oplopend tot wel €7450 voordeel

Over de actiemodellen

De Peugeot 108 is compact en wendbaar. Een geweldige stadsauto die een van de scherpst geprijsde is in dit segment. Altijd een goede keuze!

De nieuwe Peugeot 208 kwam vorig jaar uit en werd recent bekroond met de prestigieuze titel Auto van het Jaar 2020. Een internationale jury besloot dat het onderscheidende design, het ultieme comfort en de keuze uit verschillende aandrijflijnen (benzine, diesel en elektrisch) de Peugeot 208 tot de beste auto van het jaar maken.

De Peugeot 308 is een allemansvriend. Dit model doet het erg goed als zakelijke én gezinsauto. De Peugeot 308 kreeg de titel ‘Europese Auto van het Jaar’ en staat garant voor pittig rijden in combinatie met een zeer gunstig laag verbruik.

Een revolutionair model uit het topsegment, dat is de Peugeot 508. Vorig jaar kreeg de 508 het predicaat Leaseauto van het Jaar toegekend vanwege de premium afwerking en de topkwaliteit van de scherp belijnde carrosserie.

De nieuwe Peugeot 2008 SUV is de compacte SUV met robuuste uitstraling. Door zijn omvang ideaal voor in de stad, maar ook zeer prettig voor langere ritten. Door de fijne hoge instap en praktische rijhulpsystemen bent u omgeven voor comfort.

Al sinds de introductie is de 5-persoons Peugeot 3008 SUV is een absolute bestseller. Zijn robuuste uiterlijk, comfortabele rijgedrag en ruime interieur maken de 3008 SUV tot een geweldige auto.

Royaal qua omvang is de 7-zits Peugeot 5008 SUV. Door zijn strakke lijnenspel, zeer flexibel in te delen interieur en heerlijke wegligging is de 5008 SUV de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime auto.

Over de verhoging van BPM (belasting op personenauto's en motorrijtuigen)

Vanaf 1 juli zijn de verkoopprijzen van nieuwe voorraadauto's gewijzigd. Dit komt doordat de overheid de belastingtarieven van de aanschafbelasting BPM voor alle automerken heeft verhoogd.

De overheid baseert de tarieven vanaf 1 juli 2020 op de zogenaamde WLTP-methode die CO2 meet. Hierdoor is bij veel auto's de belasting BPM gestegen. Helaas betekent dit in veel gevallen dat een auto aanzienlijk duurder is geworden.


Beperkte voorraad beschikbaar met lager belastingtarief BPM

Om nog van het lagere belastingtarief te kunnen profiteren, hebben we een beperkte voorraad auto's nog voor 1 juli 2020 geregistreerd. Deze kunnen we u aanbieden met het lagere belastingtarief. Wees er op tijd bij, want OP = OP.


Naar de voorraadmodellen