Nu zonder BTW, uw Opel mee!

BTW-vrije weken

Bent u op zoek naar een nieuwe Opel Corsa of Opel Crossland? Dan is dit hét moment om bij ons langs te komen!

Profiteer nu bij Nefkens van BTW-vrije weken! U leest het goed, dat betekent maar liefst 21% BTW-korting! Op een selectief aantal speciaal ingekochte modellen geven wij de benzine uitvoeringen weg tegen het netto tarief.

Deze enorm scherpe prijzen zijn echt een unieke deal. Omdat onze Opels al klaar staan in diverse kleuren, kunt u direct wegrijden en dus ook snel genieten van uw nieuwe auto. Daarnaast profiteert u ook van de extra hoge inruilwaardes die wij bieden.

Deze mooie exemplaren zijn uiteraard ook beschikbaar voor private lease. Ook hier bieden wij u zeer scherpe private lease tarieven, vanaf wel €339! Wilt u meer informatie over private leasen? Klik dan hier.

Heeft u interesse in deze buitengewone Opel deal? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in één van onze Nefkens Opel vestigingen in Eindhoven of Oirschot.

Wees er snel bij, want OP=OP!


Plan uw proefrit

Nefkens BTW-vrije weken


Opel Corsa

De Opel Corsa is de innovatieve stadsauto voor iedereen met een stoer en sportief exterieur, en een comfortabel en luxe interieur. Komt u ‘m zelf ervaren?

Ontdek de Corsa

Opel-Corsa-GS-Line-driving BTW vrije weken

Opel Crossland

De Opel Crossland is een krachtige en moderne SUV met veel plaats voor passagiers. Het ruime interieur zorgt voor veel opberg gelegenheid en een hoge zit. Nieuwsgierig?

Ontdek de Crossland

Nieuwe Opel Crossland achterkant BTW vrije weken


Private lease

Private leasen betekent rijden zonder zorgen. Voor een vast maandbedrag rijdt u snel in uw nieuwe auto. Nu met onze buitengewoon scherpe tarieven vanaf €339!

Lees meerOpel corsa achterkant BTW vrije weken