Direct rijden

Extra snel genieten

Stel je voor: Je hebt een mooie, gloednieuwe auto op het oog en staat te popelen ervan te genieten. Echter, in een periode waar een wereldwijd tekort aan grondstoffen het gesprek van de dag is, zijn de levertijden van auto’s soms langer dan normaal.

Niet getreurd! Bij Nefkens hebben we altijd een ruime voorraad rijklare auto’s. Zo is er voor ieder wat wils en heeft u niet te maken met (lange) levertijden. Dit betekent direct wegrijden en dus extra snel genieten.

Momenteel geldt dit op de volgende modellen: Opel Corsa, Opel Crossland, Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 308, Citroën C3, Citroën C4, Citroën C5 Aircross SUV en Citroën C5X.
Deze zijn zowel beschikbaar voor de koop als de Private Lease!

Dus bent u nieuwsgierig geworden, op zoek naar een nieuwe auto en geen zin of tijd om hier lang op te wachten? Neem dan vooral contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder.

Contact

Wat zijn de levertijden (Nefkens Private lease deals tumbnail)

​​

Actiemodellen

Opel Corsa
Opel Crossland
Peugeot 208
Peugeot 2008
Peugeot 308
Citroën C3
Citroën C4
Citroën C5 Aircross SUV
Citroën C5X
Nefkens Private Lease Deals

​​


Private Lease Deals

Deze gloednieuwe en rijklare modellen zijn uiteraard ook beschikbaar in de Private Lease! Private leasen bij Nefkens betekent rijden zonder zorgen. Wij doen al het regelwerk, u hoeft alleen nog maar te tanken. En dat allemaal voor een vast laag bedrag per maand! Check nu onze scherpste private lease deals!