Update 1 juni 2021

Uw auto klaar voor de zinderende zomer!

Ja, de zomer is in het land! Zodra het kwik stijgt, is het fijn om over een goed werkende airco te beschikken. Comfortabel en hygiënisch!

Hapert uw airco? Verspreidt 'ie vieze luchtjes bij het aanzetten? Of is 'ie langer dan 1 jaar geleden nagekeken?

Dan is het tijd voor een aircocheck! T/m 31 juli 2021 is de aircocheck bij ons gratis. Wees er als de kippen bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt!

Plan nu uw gratis aircocheck voor een gezond binnenklimaat

Last van onprettige luchtjes in de auto? Laat uw airco gratis checken!

Uw airco is in alle jaargetijden verantwoordelijk voor het circuleren van lucht. Werkt de airco niet goed, dan kan de concentratie fijnstof, bacteriën en allergenen, zoals bijvoorbeeld pollen, oplopen. Om het binnenklimaat in uw auto gezond en fris te houden, is het regelmatig checken van uw airco noodzakelijk.

De aircocheck is bij ons tijdelijk gratis (t.w.v. €24,95).


Plan uw gratis aircocheck

Via bovenstaande knop komt u bij onze werkplaatsplanner. Vul uw kenteken en kilometerstand in. Vink dan 'Aircocheck' aan en bevestig uw keuze.

Veilig de weg op met de Zomercheck

Heeft uw auto afgelopen jaar meer stilgestaan? Breng uw auto dan langs voor de Zomercheck.

Voor slechts 19,95 euro* controleren we 29 vitale punten, zoals de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, verlichting en remmen.

Zo kunt u op uw auto vertrouwen en gaat u onbekommerd op weg naar uw uitstapje of vakantie!


Boek de Zomercheck

* Gratis voor Nefkens VIP-, MyPeugeot Card en MyCitroën Card-houders. Het bijvullen van de vloeistoffen tot maximaal 1 liter is inbegrepen bij de Zomercheck.

Korting op fietsdragers en dakkoffers

Fietsen in eigen land was nog nooit zo populair. Heeft u uw fiets ook klaarstaan om erop uit te gaan?

Wilt u uw fiets op een veilige manier met de auto meenemen naar de fietsroute van uw keuze? Kies dan nu voor een premium kwaliteit fietsdrager bij ons. U geniet nu tijdelijk van maar liefst 15% korting!

Ook dakdragers en dakkoffers kunt u momenteel aanschaffen met 15% korting.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave of het bestellen van een fietsdrager, dakdrager of dakkoffer. We zijn u graag van dienst!


Neem contact met ons op