5 januari 2021

Een veilig idee: laat uw auto nu gratis controleren met de Winter Veiligheidscheck

Gratis veiligheidscontrole

In de winter is het heel erg vervelend als u onverwachts strandt met uw auto. Voor extra zekerheid bieden we nu de Winter Veiligheidscheck: een gratis controle waarbij we nagaan of uw auto veilig is.

We checken de auto op een aantal cruciale punten. We gaan na of er nog voldoende koelvloeistof, motorolie en ruitenwisservloeistof voor een optimale werking aanwezig is. Verder controleren we of de remmen en accu nog perfect functioneren. U ontvangt bij de Winter Veiligheidscheck ons gratis digitaal diagnoserapport.

Mocht een van de cruciale functies van uw auto niet afdoende werken, dan ziet u dit op het rapport. Ook tijdens de lockdown zijn onze werkplaatsen beschikbaar voor de Winter Veiligheidscheck:

Plan gratis veiligheidscheck

Ruitenwissers en airco: van belang voor veiligheid in de winter

Tijdens een hevige winterse bui heeft u vast wel eens ervaren hoe belangrijk goed functionerende ruitenwissers zijn. Laat de rubbers van de ruitenwissers jaarlijks controleren zodat deze op tijd vervangen worden. Dit is beter voor de veiligheid en voorkomt schade aan uw autoruiten.

Doe de aircocheck

De airco alleen belangrijk in de zomer? Zeker niet! Het is een misvatting dat de airconditioning alleen dient voor het koelen van uw auto. Ook bij natte weersomstandigheden is een goed werkende airco essentieel. Deze onttrekt namelijk ook het vocht uit uw auto, waardoor ramen niet beslaan.

Laat uw airco nu controleren voor optimale veiligheid en comfort. Deze controle kost € 24,95. Kies voor veiligheid en plan de controle nu online in:

Plan aircocheck

Laat uw TomTom navigatie snelheidslimiet updaten

Heeft u een TomTom navigatiesysteem aan boord? Dan heeft u wellicht het euvel dat de snelheidslimiet van 100 km/uur op de snelweg nog niet zichtbaar is.

Laat ons dan uw navigatie updaten. Deze update is makkelijk te combineren met een onderhoudsbeurt of de gratis Winter Veiligheidscheck.

Vraag navigatie-update aan

Nu 15% korting op deze winteraccessoires!

Kofferbakmat
Met deze mat is uw kofferbak perfect beschermd tegen stoten, vuil en vocht. Bovendien is de kofferbakmat bijzonder slijtvast.

Dakdrager of dakkoffer
Handig als de kofferbakruimte niet toereikend is voor de spullen die u graag meeneemt. Denk aan extra koffers, tassen, een fiets of lange voorwerpen zoals ski's.

Wij helpen u om de kofferbakmat, dakdrager of dakkoffer te kiezen die perfect met uw auto matcht!

Nefkens Peugeot Summer Drive voordeel zomeraccessoires dakdrager fietsdrager

Uw bandenwissel

Plan nu direct uw bandenwissel! In onze werkplaats voeren we de bandenwissel snel en vakkundig voor u uit. Uiteraard kunt u hierop wachten: terwijl wij uw banden monteren, kunt u genieten van een kop koffie of thee in onze comfortabele wachtruimte.

Bij een bandenwissel bieden we u de mogelijkheid om uw banden zelf te bewaren of deze veilig en verzekerd bij ons op te slaan in ons bandenhotel.

Ook tijdens de lockdown is onze werkplaats volledig open. Via onze online afspraakplanner ziet u direct wanneer we beschikbaar zijn:

Plan uw bandenwissel