Update 1 juni 2021

Nefkens draait door!

Het is belangrijk om veilig de weg op te kunnen. Op de momenten dat het nodig is. Ook nu.
Regelmatig krijgen we de vraag of we geopend zijn. Of een proefrit mogelijk is. Of we beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld APK en onderhoud.

We zijn inderdaad open. Hoe zijn we u van dienst? We zetten 't graag op een rij!

Werkplaats volledig in bedrijf

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt of een reparatie nodig? We hebben voldoende ruimte in onze werkplaats om uw auto snel weer in orde te maken. We nodigen u uit een werkplaatsafspraak te maken.

Showroom open op afspraak

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, personenauto of bedrijfswagen, koop of (private) lease?
Bijvoorbeeld de compacte Peugeot 2008 SUV, de nieuwe Peugeot 3008 SUV of de 100% elektrische Peugeot e-208?

Neem dan eens een kijkje in onze online showroom én bekijk onze acties. Wilt u een auto beter bekijken of advies van een verkoopadviseur? Dat kan! We zijn geopend op afspraak.

Maak nu een afspraak via onderstaande knop:

Ook zijn we op afstand bereikbaar

Bent u niet in staat om naar onze vestiging te komen? Geen probleem! Er zijn diverse manier om ons op afstand te bereiken:

Videobellen

Kunt u niet naar de showroom komen? We kunnen u toch perfect verder helpen.

Heeft u specifieke wensen? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe (lease)auto met specifieke uitrusting, zoals automaat, parkeersensoren of achteruitrij-camera?

Wij staan voor u klaar met advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen een auto configureren naar uw wensen.

Als u dat prettig vindt, staan we u graag persoonlijk te woord in een videogesprek. Ook kunnen we op die manier details in beeld brengen. Gewoon terwijl u comfortabel op de bank of aan de keukentafel zit. Bekijk in de video hoe dat gaat!

Videogesprek aanvragen

Proefrit vanuit huis

Heeft u een auto gevonden die goed bij u zou kunnen passen? Dan wilt u die auto natuurlijk graag zelf ervaren.

Geef ons een seintje en vraag een proefrit aan. Uw proefrit kunt u starten vanuit de showroom. Het kan ook vanuit huis. Wij zetten de auto van uw keuze graag klaar bij u thuis voor de deur. Uiteraard helemaal hygiënisch en veilig.

Reserveer nu dus een proefrit met de knop 'proefrit aanvragen' die u bij elke auto in onze online voorraad vindt.

Ga naar de voorraadauto's

Onze werkplaats is open voor onderhoud en reparatie

Voor de veiligheid en het comfort van uw auto is het belangrijk dat de APK, onderhoud en noodzakelijke reparaties uitgevoerd worden.

Onze werkplaats is zonder beperking open. We werken volgens strikte hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Verder hebben we voldoende ruimte in de planning om u snel te kunnen helpen. Een afspraak maakt u makkelijk en snel in onze online werkplaatsplanner:

Plan direct afspraak in onze agenda

Online taxatie van uw huidige auto

Wilt u uw auto online laten taxeren, zonder dat u de auto langs hoeft te brengen? Dat kan! Wij verzorgen goed en snel een realistisch bod.

Heeft u al een nieuwe auto op het oog? Dan maken we graag een inruilvoorstel op maat voor u klaar. Uw extra voordeel kan al snel oplopen!

Wilt u weten hoe onze online waardebepaling werkt? Bekijk dan even onze informatieve video.

Vraag online taxatie aan

Uw nieuwe auto komt naar u toe

Heeft u een keuze gemaakt en een auto bij ons aangeschaft? Hartelijk dank daarvoor! Uw auto ophalen in de showroom is momenteel niet mogelijk. We brengen uw auto naar u toe zodra we deze voor u hebben klaargemaakt. Uiteraard keurig schoon en veilig. Zodat u meteen en comfortabel kunt wegrijden.

Bekijk het filmpje om te zien hoe de aflevering aan huis gaat.

Bent u zich ook aan 't oriënteren op een nieuwe (lease)auto? Neem dan een kijkje in onze voorraad van meer dan 1000 auto's.

Naar online voorraad

Voor u getipt: deze innovatieve modellen