Nefkens VIP Voordeeldagen

VIP Voordeel Voucher

Heeft u al een auto op het oog? Download dan nu uw VIP Voordeel Voucher en profiteer direct van extra korting op de geadverteerde prijs!

Deze vouchers zijn geldig t/m 31 maart 2023.

Voor €750 korting:

DOWNLOAD HIER

Dit geldt op een speciaal geselecteerd aanbod nieuwe auto's en occasions.

Voor €1.000 korting:

DOWNLOAD HIER

Dit geldt op alle 100% elektrische occasions.Op zoek naar een betrouwbare occasion?

Het Paasweekend staat voor de deur en dat is hét moment om te kijken naar een nieuwe of jong gebruikte auto. Daarom kunt u bij Nefkens nu profiteren van onze exclusieve Paasdeals!

Voor een beperkte tijd kunt u tijdens onze Nefkens VIP Voordeeldagen als eerste genieten van...

  • €1.000 EXTRA voordeel op alle 100% elektrische occasions. Bijna alle elektrische modellen komen ook nog eens in aanmerking voor wel €2.000 subsidie. In totaal dus wel €3.000 voordeel!
  • €750 EXTRA voordeel op geselecteerde occasions & nieuwe auto’s
  • Direct uit voorraad leverbaar = snel rijden

Een fantastische kans om uw droomauto te kopen tegen een onverslaanbare prijs.

Dit wilt u dus absoluut niet missen! Om deze fikse korting te bemachtigen hoeft u alleen maar de VIP Voordeel Voucher hierboven te downloaden.

Ontdek gelijk onze occasions voorraad online en boek direct uw proefrit. Wij staan voor u klaar om u te verwelkomen in onze feestelijke showrooms tijdens de Nefkens VIP Voordeeldagen!

Bekijk onze occasions

nefkens-vip-voordeeldagen-paasactie-occasions


Wat is mijn auto waard?

Bij Nefkens krijgt u naast de beste deals óók altijd het beste inruilaanbod. Wij taxeren vrijblijvend uw auto op professionele wijze en zorgen voor de beste offerte.

Heeft u een diesel en wilt u deze inruilen? Ook dan bent u bij Nefkens aan het juiste adres. Met ons internationale netwerk kunnen wij uw auto goed en snel verkopen. Vraag een vrijblijvende taxatie aan en krijg een gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto. Deze ontvangt u meteen pinklaar op uw rekening!

Vraag offerte aan

Nefkens VIP

Bent u al Nefkens VIP? Nefkens VIP is een abonnement waarmee u van exclusieve voordelen profiteert! Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan gratis 24-uurs pechhulp, gratis vervangend vervoer, gratis seizoenscheck, exclusieve Nefkens VIP aanbiedingen en nog veel meer!

Laat uw onderhoud uitvoeren bij Nefkens & word VIP!

Lees meer