1 maart 2020

Uw Peugeot weer klaar voor de lente

Warmer weer, langer licht en de natuur die ontluikt. Het wordt weer lente! Dat betekent dat het tijd is voor een voorjaarsschoonmaak. Ook uw Peugeot kan een opfrisbeurt gebruiken. We helpen u graag om uw auto lenteklaar te maken. Zodat u hygiënisch, veilig en met een opgefriste auto op pad kunt!

Plan nu uw gratis aircocheck voor een gezond binnenklimaat

Last van onprettige luchtjes in de auto? Laat uw airco gratis checken!

Uw airco is in alle jaargetijden verantwoordelijk voor het circuleren van lucht. Werkt de airco niet goed, dan kan de concentratie fijnstof, bacteriën en allergenen, zoals bijvoorbeeld pollen, oplopen. Om het binnenklimaat in uw auto gezond en fris te houden, is het regelmatig checken van uw airco noodzakelijk. De aircocheck is bij ons tijdelijk gratis (t.w.v. €24,95).

Professionele interieurreiniger cadeau bij de aircoreiniging

We raden u aan 1x per jaar uw airco te laten schoonmaken. We verwijderen de verontreinigingen grondig vanaf €39 per reinigingsbeurt. U krijgt nu van ons tijdelijk een Human Technology® interieurreiniger (t.w.v. €17,95) cadeau bij de aircoreinigingsbeurt. Dit reinigingsschuim met 3-in-1 werking verwijdert vuil van textiel, kunststof en glas en neutraliseert onprettige luchtjes. Wees er snel bij: zo lang de voorraad strekt.

Korting op airco-onderdelen

Bij de aircocheck gaan we na of alle onderdelen van de airco naar behoren functioneren. Is de filterdroger, het interieurfilter of de condensor aan vervanging toe? Dan profiteert u van 15% korting op het onderdeel!

Plan uw gratis aircocheck

Via bovenstaande knop komt u bij onze werkplaatsplanner. Vul uw kenteken en kilometerstand in. Klik daarna op 'Opties' bij 'Airco'. Vink dan 'Aircocheck' aan en bevestig uw keuze.

Laat uw banden wisselen voor meer veiligheid

Rijdt u op winterbanden, wissel dan nu naar zomerbanden. Bij temperaturen boven de 7°C, heeft u meer grip met zomerbanden. Uw wegligging is dan beter en uw remweg korter. Bovendien slijten uw winterbanden dan niet onnodig.

We wisselen en controleren uw winterbanden snel en vakkundig terwijl u wacht. Wist u al dat we ook uw banden voor u kunnen opslaan? U hoeft dan thuis geen ruimte op te offeren of met uw banden te sjouwen. Vraag onze servicemedewerker naar de mogelijkheden in ons bandenhotel.

Korting op nieuwe banden

Zit er nog genoeg profiel op uw banden? Wij checken 't graag voor u!

Mochten uw banden versleten zijn, laat ze dan snel vervangen. Tijdelijk ontvangt u extra voordeel: u krijgt de 2e band voor de helft van de prijs bij aankoop van 2 banden. Of u ontvangt de 4e band gratis bij aanschaf van een set van 4 banden!


Korting op fietsdragers

Fietsen in eigen land was nog nooit zo populair. Heeft u uw fiets ook alweer klaarstaan om erop uit te gaan?

Wilt u uw fiets op een veilige manier met de auto meenemen naar de fietsroute van uw keuze? Kies dan nu voor een premium kwaliteit fietsdrager bij ons. U geniet nu tijdelijk van maar liefst 20% korting!

Neem contact met ons op voor een prijsopgave of het bestellen van een fietsdrager. We zijn u graag van dienst!

Neem contact met ons op

Korting op Eurorepar vloermatten

Tijdens een natte winter hebben vloermatten 't altijd hard te verduren. Zijn ze aan vervanging toe? Kies dan nu voor universele Eurorepar vloermatten en profiteer van 15% korting!

Neem contact met ons op voor een prijsopgave of het bestellen van nieuwe matten. We helpen u graag!

Neem contact met ons op

Bescherming van uw auto

Om de buitenkant van uw auto goed te beschermen, kunnen we uw auto voorzien van een Waxoyl lakpantser. De lak is dan 3 jaar lang erg goed beschermd tegen schadelijke invloeden van bijvoorbeeld strooizout, steenslag en UV-straling. Bovendien is vuil makkelijker te verwijderen en behoudt de auto zijn diepe glans.