6 december 2022

Is uw Peugeot, Citroën, DS of Opel al winterklaar?

Nefkens Wintercheck 2022 Accucheck

De Peugeot, Citroën, DS en Opel Wintercheck

T/m 28 februari 2023 kunt u bij Nefkens terecht voor de wintercheck van uw Peugeot, Citroën, DS of Opel. Is uw auto al winterklaar?

De dagen worden korter, het weer wordt onstuimiger en de temperatuur daalt. Tijdens de winterperiode krijgt uw auto het wat zwaarder dan normaal. Daarom is het belangrijk om uw auto op verschillende punten te laten controleren, voordat de winter begint. Met de Wintercheck controleren wij uw auto op 29 belangrijke punten. U kunt uw auto al voor €19,95 laten checken. Bent u Nefkens VIP? Dan is de Wintercheck voor u gratis!


Plan de Wintercheck

Nu 20% korting op winteraccessoires!

Wilt u makkelijk de winter door? Dat kan! Tot en met 28 februari 2023 krijgt u 20% korting op beschermbak-/schaal bagageruimte, dakkoffers en steenmarter preventie.

Kofferbakmat
Kent u dat? Na een boswandeling legt u uw wandelschoenen in de kofferbak, maar meteen is uw kofferbak vies. Wilt u uw kofferbak netjes houden? Met deze mat is uw kofferbak perfect beschermd tegen stoten, vuil en vocht. Bovendien is de kofferbakmat bijzonder slijtvast.

Dakkoffer
Heeft u plannen om op wintersport te gaan? Dan is een dakkoffer ideaal. Handig als de kofferbakruimte niet toereikend is voor de spullen die u graag meeneemt. Denk aan extra koffers, tassen, een fiets of lange voorwerpen zoals ski’s en snowboards.

Steenmarter preventie
Woont u in een bosrijke omgeving? Dan kunt u last hebben van steenmarters. Deze dieren kunnen onder uw motorkap kruipen en daar de nodige schade aanrichten. Steenmarter preventie kan dit voorkomen. Tijdens de actieperiode krijgt u 20% korting op steenmarter preventie.


Plan werkplaatsafspraak