Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat 500 Hybrid

Een Italiaans Icoon

Hybrid
 

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 17.790
Private lease vanaf€ 299 p/m€ 279 p/m
Bijtelling22%

Ciao Bella! Het is tijd om afscheid te nemen van de geliefde Fiat 500 Hybrid. Maar voordat u hem vaarwel zegt, grijp uw kans met onze exclusieve afscheidsdeal! Terwijl de productie van de geliefde Fiat 500 Hybrid stopt, kunt u nu nog steeds eigenaar worden van een exemplaar. Scoor nu tot € 2.900,- voordeel, of geniet van de vrijheid van Private Lease, vanaf slechts € 279,- per maand. Maar wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt. Avanti!

En dat is niet alles! Als u nu kiest voor de Fiat 500 Hybrid, ontvangt u ook nog eens 2 tickets voor het betoverende Italië evenement in Kasteel de Haar cadeau. Laat u meeslepen door de heerlijke Italiaanse cultuur en geniet van La Dolce Vita!

Fiat 500 en 500C

La Dolce Vita! Dat is waar het bij Fiat om draait. Hoogstwaarschijnlijk is de Fiat 500 het eerste model wat u te binnen schiet bij het horen van ‘Fiat’. Dit is niet zo gek want sinds zijn introductie in 1957 heeft de Fiat 500 ons hart veroverd. Met zijn nieuwe aandrijflijn als Hybrid heeft Fiat een belangrijke stap richting de toekomst gezet. De nieuwe aandrijflijn van de Fiat 500 Hybrid zorgt ervoor dat u de klassieke rijervaring heeft van een Fiat 500, maar dan wat zuiniger. 

Wanneer u wilt genieten van de Italiaanse vrijheid, is er ook nog de Fiat 500C, dit is een Fiat 500 Cabrio. 

Fiat 500

Vakmanschap en oog voor detail

Door zijn klassieke uiterlijk en compacte carrosserie heeft deze Fiat 500 een eigen identiteit, niet zo gek dat de Fiat 500 al jaren een fenomeen is. Ook van binnen heeft deze nieuwe generatie Fiat 500 een update gehad, door onder andere het toevoegen van verschillende rij assistentiesystemen, moderne technologieën (zoals CarPlay), maar ook de toepassing van duurzame materialen en een comfortabel ontwerp. 

Met de Fiat 500 Hybrid zet Fiat de stappen richting een groenere wereld. U rijdt met dezelfde ervaring als wat u van de Fiat 500 gewend bent, maar met een extra versterking van een elektromotor. Dit zorgt voor een zuiniger verbruik, maar ook assistentie bij het wegrijden. 

Ontdek de nieuwe manier van rijden en vraag snel een proefrit aan!

Veelgestelde vragen over de Fiat 500 Hybrid 

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.