Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat Topolino

Het italiaanse juweel

100% elektrisch

Fiat Topolino

Stap in de toekomst van stedelijke mobiliteit met de nieuwe Fiat Topolino! Ontworpen voor de moderne levensstijl, biedt deze compacte en kleurrijke elektrische auto een opwindende mix van Dolce Vita-stijl, duurzaamheid en moeiteloos plezier. Met zijn jeugdige energie en eenvoudige charme is de Topolino niet alleen een voertuig, maar een symbool van vrijheid op vier wielen - en dat geldt zelfs voor bestuurders vanaf 16 jaar

Dankzij zijn extreme compactheid in vergelijking met een normale auto (2,53 meter lang), zijn grote wendbaarheid en een veilige topsnelheid van 45 km/u, wekt de Topolino het verlangen op om zonder stress over de weg te rijden. Of u nu door de stad zoeft of langs de kustlijn rijdt, de Topolino is uw ultieme metgezel voor avontuurlijke reizen. Ontdek de Topolino vandaag nog en laat u inspireren door zijn ongeëvenaarde Italiaanse allure en grenzeloze mogelijkheden!

Italiaanse charme

Ontdek de Italiaanse charme in het interieur van de Fiat Topolino. 

De Fiat Topolino is een staaltje slim Italiaans ontwerp, waarbij compacte afmetingen hand in hand gaan met verrassend veel ruimte en functionaliteit. Met zijn kleine formaat van slechts 2,53 meter is hij perfect voor stedelijke avonturen, zonder in te leveren op comfort. Het interieur is slim ontworpen, met ruime zitplaatsen en handige opbergruimtes, waaronder een ruimte van 63 liter voor een koffer tussen bestuurder en passagier.

Geniet van de ruimte ervaar een stukje buiten door middel van het glazen panorama-dak. Daarnaast geven de diverse accenten op de Fiat Topolino het echte dolce-vita gevoel van Fiat.

Fiat Topolino

100% Elektrisch
Het opladen van uw Fiat Tipolino is een fluitje van een cent, net zo gemakkelijk als het rijden zelf. Met een krachtige accu van 5,4 kWh biedt hij een indrukwekkende actieradius van 75 km, perfect voor elke dag in de stad of een ontspannen rit naar de kust. En dankzij een snelle laadtijd van minder dan vier uur, bent u binnen de kortste keren klaar voor uw volgende onvergetelijke reis. Stap in en ontdek La Dolce-Vita in de nieuwe Fiat Topolino.

Met zijn geavanceerde automatische versnellingsbak is de elektrische Topolino een waar genot om mee te rijden: u hoeft zich geen zorgen te maken over het schakelen van versnellingen of het bedienen van een koppelingspedaal. In plaats daarvan biedt hij eenvoudigweg 3 intuïtieve knoppen en twee pedalen, waardoor het rijden moeiteloos wordt. Met één pedaal om gas te geven en het andere om te remmen, navigeert u soepel door stadsstraten en smalle steegjes.

Meer over Elektrisch rijdeneast

Veelgestelde vragen over de Fiat Topolino

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.