Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat 500E

Een vernieuwd icoon

100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 28.990
Private lease vanaf€ 364 p/m
Bijtelling16%

Fiat 500e

Vernieuwd, maar toch vertrouwd. 

Vernieuwd, verbeterd, maar toch iconisch. Fiat heeft een nieuwe stap gezet richting de toekomst, met de nieuwe Fiat 500e. Hoewel de aandrijving is veranderd, blijft dit het Italiaanse icoon waar u, en met u vele anderen, verliefd op bent geworden. Met het vrolijke aanzicht, de geüpdatete koplampen en het vernieuwde 500e logo heeft Fiat wel een update gegeven aan het bekende design.  

Naast de normale variant, heeft Fiat ook een Fiat 500e Cabrio en Fiat 500e 3+1 geïntroduceerd. Met de Fiat 500 3+1 heeft u een extra deur als achterportier, wat resulteert in extra gemak, zowel voor u, als voor uw passagiers. 

RIJKE UITRUSTING

Afhankelijk van de uitvoering is de Fiat 500e standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

ULTIEM COMFORT

In de Fiat 500e bent u ten alle tijden verzekerd van optimaal comfort. Of u nou kiest voor het gemak van de Fiat 500e 3+1, de vrijheid van de Fiat 500e Cabrio of het vertrouwelijke van de Fiat 500e Hatchback, met het unieke ontwerp in het interieur bent u verzekerd van een een comfortabele rit. Nog meer comfort? Kies dan voor het comfort pack, welke extra functies biedt zoals keyless toegang en verwarmde stoelen.

CONNECTIVITEIT

Alle zaken die te maken hebben met uw Fiat 500e, zijn gemakkelijk te regelen vanuit de Fiat app. Of het nu gaat om het dichtstbijzijnde laadpunt vinden, laadsessie op afstand stoppen en betalen, locatie zien of zelfs deuren ver- of ontgrendelen. Op deze manier bent u ten alle tijden op de hoogte van alle informatie, simpelweg vanaf uw telefoon.

Infotainment

Alle functies die u nodig heeft, handig te bedienen via het 10,25-inch HD touchscreen. Via het infotainment scherm met Apple CarPlay selecteert u gemakkelijk uw favoriete nummer om af te spelen op uw JBL audio-systeem. Ook navigeren gaat gemakkelijk en duidelijk met dit infotainment scherm, speciaal vernieuwd voor de Fiat 500e.

Een groene toekomst

De Fiat 500e is leverbaar met twee accupakketten en heeft afhankelijk van de uitvoering een elektromotor die 70 of 180 pk levert. Geniet van ‘La Dolce Vita’, de Fiat 500e heeft maar liefst een actieradius tot wel 460 km (WLTP) op een volle accu. Accupakket leeg? Geen probleem, in slechts 5 minuten is deze op te laden tot 50 km rijbereik. 

Het thuisladen van uw nieuwe Fiat 500e is eenvoudig via een van de Nefkens laadoplossingen te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere rijders hebben wij de beste wallbox.

Om elektrisch rijden nóg interessanter te maken voor u, heeft de overheid de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Hiermee is het mogelijk om tot wel € 2000,- subsidie aan te vragen voor uw nieuwe, of gebruikte Fiat 500e. 

Veelgestelde vragen over de Fiat 500E

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.