Nefkens Fleetsales

Heeft u een zakelijk wagenpark met meerdere auto’s? Dan zijn onze accountmanagers van Nefkens Fleetsales u graag van dienst met advies op maat voor uw mobiliteitsbehoefte. Wij zijn uw betrouwbare businesspartner met jarenlange ervaring in de B2B-markt. Met 15 vestigingen hebben wij een bijna landelijke dekking en centraal inkoopvoordeel. Daarom krijgt u bij ons niet alleen het beste advies op maat, maar ook de scherpste offerte.


Nefkens ontzorgt

Onze accountmanagers zijn uw eerste aanspreekpunt. Onze binnendienst ondersteunt uw berijders.
Van aflevering tot onderhoud, van tankpassen tot schadeherstel. Nefkens regelt uw mobiliteit efficiënt en volgens afspraak. Alles om u en uw werknemers zoveel mogelijk te ontzorgen.

Met al uw fleetsales-vragen kunt u terecht bij onze binnendienst. Onze vakbekwame medewerkers zorgen voor een snelle en efficiënte opvolging. Neem contact met ons via:

E-mail: binnendienst@nefkens.nl
Telefoon: 030-2478 239
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 08.30-17.00 uur.


Onze Fleetsales binnendienst

Nefkens Peugeot Fleetsales binnendienst
Marvin van der Schilden, teamleider
Nefkens Peugeot Fleetsales binnendienst
Dennis Crone, verkoopmedewerker
Nefkens Peugeot Fleetsales binnendienst
Kelly Foppen, verkoopmedewerker
Nefkens Peugeot Fleetsales binnendienst
Piet Hein van Doorn, verkoopmedewerker
Nefkens Peugeot Fleetsales binnendienst
Luuk Sturkenboom, verkoopmedewerker

Alles onder één dak

Wij hebben alle mobiliteitsdiensten in eigen huis en werken samen met diverse grote en kleinere leasemaatschappijen. Daarnaast hebben wij een eigen schadeherstelbedrijf en Rent-afdeling voor short-lease oplossingen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vervangend vervoer indien u dit nodig heeft vanwege schade of diefstal. Zo kunnen wij de continuïteit van uw bedrijfsvoering optimaal garanderen.