Nefkens Fleetsales

Heeft u een zakelijk wagenpark met meerdere auto’s? Dan zijn onze accountmanagers van Nefkens Fleetsales u graag van dienst met advies op maat voor uw mobiliteitsbehoefte. Wij zijn uw betrouwbare businesspartner met jarenlange ervaring in de B2B-markt. Met 20 vestigingen hebben wij een bijna landelijke dekking en centraal inkoopvoordeel. Daarom krijgt u bij ons niet alleen het beste advies op maat, maar ook de scherpste offerte.


Nefkens ontzorgt

Terwijl onze accountmanagers uw eerste aanspreekpunt blijven, ondersteunt onze binnendienst uw berijders. Van aflevering tot onderhoud, van tankpassen tot schadeherstel. Nefkens regelt uw mobiliteit efficiënt en volgens afspraak. Alles om u en uw werknemers zoveel mogelijk te ontzorgen.


Alles onder één dak

Wij hebben alle mobiliteitsdiensten in eigen huis en werken samen met diverse grote en kleinere leasemaatschappijen. Daarnaast hebben wij een eigen schadeherstelbedrijf en Rent-afdeling voor short-lease oplossingen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vervangend vervoer indien u dit nodig heeft vanwege schade of diefstal. Zo kunnen wij de continuïteit van uw bedrijfsvoering optimaal garanderen.