Zakelijk leasen bedrijfswagens en personenauto's

Nefkens heeft alle modellen van de gerenommeerde merken Peugeot, Citroën, DS en Opel beschikbaar voor zakelijke leaserijders. We bieden zowel bedrijfswagens als personenauto's aan. Of het nu gaat om operational lease, financial lease of shortlease, wij helpen u graag. Heeft u uitleg nodig over de verschillende mogelijkheden en leasevormen?

We werken nauw samen met ons partnerbedrijf MKB Lease, de duidelijkste leasemaatschappij van Nederland. Wij en de ervaren leasespecialisten van MKB Lease helpen u met persoonlijk leaseadvies, een offerte of simpelweg een antwoord op uw (lease)vraag.


Stel uw vraag

Nefkens Peugeot elektrische bedrijfswagens

Financial lease

Met deze zakelijke vorm van leasen koopt u een auto, maar betaalt u het bedrag in termijnen af aan de leasemaatschappij. Dat houdt in dat de auto direct uw eigendom is. Het maandbedrag voor de afbetaling wordt bepaald aan de hand van de looptijd van het contact.

Het voordeel van financial lease is dat u snel in uw nieuwe auto kunt wegrijden. U profiteert bovendien van fiscale voordelen, u kunt de btw over de bedrijfsauto terugvorderen en u bepaalt zelf de looptijd van het contract. Om in aanmerking te komen voor deze vorm van leasen dient u in het bezit te zijn van een actief KvK-nummer. Financial lease wordt vaak gebruikt door zzp'ers en ondernemers in het MKB.

Operational lease

Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een nieuwe auto en wordt alles voor u geregeld met operational lease. De auto is niet uw eigendom, maar blijft eigendom van de leasemaatschappij. Daar staat tegenover dat alle kosten inbegrepen zijn in het maandbedrag.

Bij de kosten kunt u denken aan:

  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Schadeafhandeling
  • Brandstofkosten (voorschot)
  • Verzekeringskosten (WA Casco)
  • Pechhulp in Europa
  • Rente
  • Afschrijvingskosten
  • Vervangend vervoer
  • Motorrijtuigenbelasting

Shortlease

Voor tijdelijk personeel of werknemers in een proeftijd is shortlease ideaal. Ook startende ondernemers die niet willen vastzitten aan een lang contract, kiezen vaak voor deze manier van leasen. U kunt bijvoorbeeld een auto leasen voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden met alle voordelen van operational lease.

Het voordeel is dat shortlease u de flexibiliteit van een huurauto biedt. Heeft u op korte termijn een leaseauto voor een korte periode nodig? Via shortlease heeft u binnen afzienbare tijd een auto tot uw beschikking. Bovendien kunt u ook weer opzeggen wanneer u wilt.

Meer informatie over financial, operational of shortlease?

Klik op deze knop en vul vrijblijvend het formulier in. Onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie over zakelijke lease

MKB Lease – Eenvoudig, zakelijk leasen

Ons zusterbedrijf MKB Lease is een snelgroeiende leasemaatschappij voor zakelijke lease en biedt sinds 1988 een compleet dienstenpakket op het gebied van autoleasing. Of het nu gaat om operational lease, financial lease, shortlease of private lease. MKB Lease richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf in Nederland. MKB Lease staat voor 'afspraak is afspraak' en heeft als motto ‘Altijd Duidelijk’. In nauw overleg met u komt MKB Lease tot de leasevorm en het leasecontract die het beste bij uw bedrijf passen. MKB Lease onderscheidt zich niet alleen door heldere voorwaarden en transparantie, maar ook door het persoonlijke advies en contact.Meer informatie over zakelijk leasen

Wenst u meer informatie over zakelijk leasen via Nefkens? Neem dan contact met ons op. Onze accountmanagers zijn u graag van dienst!

NEFKENS NEDERLAND

Siliciumweg 36

3812 SX AMERSFOORT

033-4613 846

Kasper Stikkelorum

kasper.stikkelorum@nefkens.nl

06 - 8267 3875


NEFKENS UTRECHT

Meijewetering 19

3543 AA UTRECHT

030-241 42 43

Arno Sprang

arno.sprang@nefkens.nl

06 - 5160 8336

NEFKENS EINDHOVEN, DEN BOSCH & TILBURG

Geldropseweg 191

5613 LM EINDHOVEN

040-2122 445

Vanessa Bogaert

vanessa.bogaerts@nefkens.nl

06 - 8397 2203​


NEFKENS AMERSFOORT & UTRECHT

Meijewetering 19

3543 AA UTRECHT

030 - 241 42 43

Leo Reyven

leo.reyven@nefkens.nl

06 - 4850 3765

Foto Leo Reyven