DS 4: Soepel en dynamisch

De DS 4 laat zien dat een auto met het karakter van een SUV-coupé en de eigenschappen van een compacte hatchback, de perfecte combinatie is. Deze toekomstbestendige DS valt op door zijn indrukwekkende proposities, charismatische uitstraling en zijn krachtige voorkomen. Door zijn grote wielen en atletische silhouet heeft de DS een aerodynamische uitstraling. De compacte DS 4 zit tussen een crossover en een hatchback in.


Bent u al klaar voor de mobiliteit van de toekomst? Kom gerust langs in onze showroom.

Ervaar de DS 4 zelf tijdens een comfortabele proefrit. Het fijne is dat de DS 4, in een tijd met lange levertijden en een tekort aan onderdelen, al leverbaar is binnen 12 weken!


Maak een proefrit


Een krachtig voorkomen

Het opvallende uiterlijk van de DS 4 straalt uit dat hij klaar is voor de toekomst. De grote grille aan de voorzijde maakt een stoere en robuuste indruk. De LED dagrijverlichting, dat is opgebouwd uit 2 rijen met felle LED-lapmpjes geeft de DS 4 een uniek gezicht. Ook aan de achterkant is de DS 4 voorzien van een unieke en opvallende kenmerken.

Wat standaard is bij de DS 4, zijn de 17 inch lichtmetalen velgen die uitgebreid kunnen worden naar lichtmetalen velgen van 20 inch.Betoverend mooi van binnen

Dankzij de integratie van de schermen in het dashboard heeft het interieur een bijzonder pure en luxe uitstraling. De knoppen voor de klimaatregeling en de ventilatieroosters zijn in een dunne strook ondergebracht in het dashboard. Daarboven bevindt zich het 10 inch 'Iris System' infotainmentsysteem van DS. In het middenconsole is een 5 inch touchscreen geplaatst waarmee ook het infotainmentsysteem is aan te sturen.


Boek nu uw proefrit


​​


​​

Beschikbaar in 7 carrosseriekleuren ​

DS 4 Rivoli Copper Gold

Copper Gold​

DS 4 Perla Nera Black

Perla Nera Black​

DS 4 Rivoli Lacquered Grey

Lacquered Grey​

DS 4 Rivoli Velvet Red

Velvet Red ​

DS 4 Rivoli Cristal Pearl

Cristal Pearl

DS 4 Rivoli Platinum Grey

​Platinum Grey

DS 4 Rivoli Pearl White

Pearl White


Het interieur naar uw wensen samen te stellen

Het interieur van uw nieuwe DS 4 is naar uw wensen te personaliseren. U heeft keuze uit de volgende 3 interieur ambiances:

DS 4 interieur Basalt Black Leder

​Basalt Black Leder

DS 4 interieur Pebble Grey leder

​Pebble Grey Leder

DS 4 interieur Criollo Brown Nappa horlogeband leder

​Criollo Brown Nappa Leder