De nieuwe DS 7 E-TENSE: een krachtig design!

De nieuwe DS 7 is een auto met een eigen karakter dat benadrukt wordt door de karakteristieke voorzijde. Zijn bijzondere eigenschappen maken deze DS dynamisch, charismatisch, gespierd en sensueel. Hij doet het begrip 'facelift' eer aan: de grille werd groter, de koplampen platter, de 'wings' forser. De LED-dagrijverlichting werd geïnspireerd op een sluier. Kortom: een hele chique bolide!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe DS 7? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen!

Contact

ds7

​​

DS 7 E-TENSE

De DS 7 E-TENSE is alleen verkrijgbaar als plug-in-hybride auto. Bij deze auto kun je kiezen tussen verschillende hoeveelheden pk:

- 225 pk met achterwielaandrijving
- 300 pk met vierwielaandrijving
- 360 pk met vierwielaandrijving


ds7
DS 7 E-TENSE

De E-TENSE technologie

Deze DS 7 maakt gebruik van een E-TENSE technologie. Dit is een plug-in-hybride-aandrijflijn waarmee je tot 65 km elektrisch rijdt (gecombineerd, volgens WLTP-methode). In stadsverkeer kan dit zelfs oplopen tot 81km.

Alles over elektrisch rijdends7 opladen

Chic, karakteristiek en uitdagend

De karakteristieke vernieuwde DS Wings aan de voorzijde van de auto benadrukken het exclusieve karakter van de DS 7 E-TENSE. Door zijn sportieve voorkomen gaat de DS 7 iedere uitdaging aan.

Dankzij de E-TENSE Plug-in Hybride-aandrijflijnen zorgt de combinatie van een elektromotor en een benzinemotor voor veel vermogen en souplesse. De DS 7 rijdt geruisloos, accelereert sportief en stoot weinig uit. De auto is verkrijgbaar met 225, 300 en 360 pk (laatste twee genoemde zelfs met vierwielaandrijving). Met de DS 7 valt tot wel 65 km volledig elektrisch te rijden (WLTP).


Kom naar de DS7 Roadshow op 15 en 16 juli!

Kom op 15 en 16 juli 2022 naar de DS-showroom van Nefkens op de Pietersbergweg 25 in Eindhoven! Daar staat de nieuwe DS7 klaar om door u bewonderd te worden voordat deze in de verkoop gaat. We zijn op vrijdag 15 juli geopend van 08:30 uur tot 18:00 uur en op zaterdag 16 juli van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Aanmelden voor de roadshow​​

Aandacht voor detail, comfort en stijl

Het interieur van de DS 7 is zeer chic te noemen. Deze biedt alle inzittenden genoeg ruimte. Het moderne interieur van de DS 7 weerspiegeld de gedachtegang van de designers, ingenieurs en bekleders van DS. De bekleding is gebaseerd op het motief van een horloge. Zo heeft de DS 7 ook een echt horloge boven de navigatie.

De stoelen in de DS 7 zijn voorzien van speciaal schuimmateriaal met een hogere dichtheid dan zijn voorganger. Afhankelijk van de uitvoering beschikken de voorstoelen over een massagefunctie. Zo komt u altijd uitgerust op uw bestemming aan.Belangrijke opties

Exterieur

Close

.​

DS 7 Crossback Business

Interieur

Close

.

DS 7 Crossback Bastille Plus

Comfort

Close

.

DS 7 Crossback Performance Line

Veiligheid

Close

.

DS 7 Crossback Performance Line Plus