Nieuwe DS 7 E-TENSE

Stijlvol, elegant en dynamisch

De nieuwe DS 7 E-Tense is een moderne SUV die technologische perfectie combineert met ultiem comfort voor een rijbeleving op een hoog niveau. Zowel het exterieur als het interieur van de nieuwe DS 7 E-Tense stralen het echte Franse vakmanschap van DS Automobiles uit. Met zijn dynamische silhouet, karakteristieke lijnen en nieuwe voorzijde is de nieuwe DS 7 E-Tense een opvallende verschijning. Hierdoor heeft de nieuwe DS 7 een krachtigere en imposantere uitstraling dan zijn voorganger, de DS 7 Crossback.

E-Tense van DS Automobiles zorgt voor nog meer dynamiek en rijcomfort tijdens het rijden in de DS 7 E-Tense. Dankzij de plug-in hybride-aandrijflijn met een vermogen van tot wel 306 pk en vierwielaandrijving combineert de nieuwe DS 7 E-Tense comfort met efficiency. Deze vooruitstrevende aandrijflijn van het Franse merk staat garant voor ultiem comfort en maximale prestaties.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe vooruitstrevende SUV? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in onze DS Salon aan de Pietersbergweg 25 in Eindhoven.

Nieuwe DS 7 E-Tense thumpnail


DS 7 Days of Inspiration

Meld je nu aan voor DS 7 Days of Inspiration. Een 7-daags event waarin je wordt geïnspireerd, uitgedaagd én verrast. Krijg vanaf 13 november kosteloos toegang tot een exclusieve online leeromgeving.Volg onder andere een professionele LinkedIn training verzorgd door Marjolein Bongers en lees hoe Rik van Rixel vertelt hoe je je kunt onderscheiden door puur vakmanschap.

Op de 7e dag ben je van harte uitgenodigd in onze showroom, om met een select gezelschap aanwezig te zijn bij de feestelijke lancering van de nieuwe DS 7 E-TENSE.

Ben jij klaar om je te onderscheiden? Meld u dan snel aan!

Meld mij aan


​​

Nieuwe DS 7

De nieuwe DS 7 is leverbaar met de volgende aandrijvingen:

Plug-in hybride

  • PureTech 225 pk met elektromotor (automaat)
  • PureTech 300 pk met elektromotor (automaat)
  • PureTech 360 pk met elektromotor (automaat)
Nieuwe DS 7 Rivoli 4x4

De E-TENSE technologie

De nieuwe DS 7 E-Tense heeft een E-Tense hybride aandrijving. Dankzij het 14,2 kWh accupakket rijdt u tot wel 65 kilometer (WLTP)100% elektrisch op een volle accu. 

Met de nieuwe DS 7 E-Tense rijdt u op een duurzame manier naar uw bestemming. Daarnaast zijn de kosten per kilometer stukken goedkoper van die van een auto zonder hybride aandrijflijn.   

Wilt u meer informatie over elektrisch (hybride) rijden? Neem dan snel contact met ons op of klik op de onderstaande button. Nieuwe DS 7 E-Tense modelpagina afbeelding


Ziet u uzelf al rijden in de nieuwe DS 7 E-Tense?​Exterieur

Afhankelijk van de door u gekozen aandrijving is de nieuwe DS 7 E-Tense verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en carrosseriekleuren. U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen van de DS 7 E-Tense: Bastille Plus, Performance Line, Performance Line Plus, Rivoli, Opéra en La Premiére.

Uw nieuwe DS 7 E-Tense is, afhankelijk van het door u gekozen model, samen te stellen in de volgende carrosseriekleuren: Saphire Blue, Platinium Grey, Cristal Pearl, Perla Nera Black, Pearl White en Laquered Grey.

Wist u dat?

Wist u dat de nieuwe DS 7 E-Tense voorzien is van een exclusief klokje van het horlogemerk B.R.M.? Net als zijn indrukwekkende familielid de DS 9 E-Tense.

Interieur

Het interieur van de nieuwe DS 7 E-Tense is comfortabeler dan ooit. Deze biedt alle inzittenden genoeg ruimte. Het moderne interieur van de DS 7 E-Tense weerspiegeld de gedachtegang van de designers, ingenieurs en bekleders van DS. De bekleding is gebaseerd op het motief van een horloge. 

De stoelen in de DS 7 E-Tense zijn voorzien van speciaal schuimmateriaal met een hogere dichtheid dan zijn voorganger. Afhankelijk van de uitvoering beschikken de voorstoelen over een massagefunctie. Zo komt u altijd uitgerust op uw bestemming aan.