DS 4

Karakteristiek en dynamisch

Benzine en plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 42.090
Private lease vanaf€ 648 p/m
Financieren vanaf€ 385 p/m
Bijtelling22%

DS 4

Laat u verleiden

De DS 4 laat zien dat een auto met het karakter van een SUV-coupé en de eigenschappen van een compacte hatchback de perfecte combinatie is. Deze toekomstbestendige DS valt op door zijn indrukwekkende proposities, charismatische uitstraling en zijn krachtige voorkomen. Door zijn grote wielen en atletische silhouet heeft de DS een aerodynamische uitstraling. De compacte DS 4 zit tussen een crossover en een hatchback in. Zijn nieuwe lichtsignatuur deelt hij met zijn grote broer de DS 7 E-Tense.

Met de DS 4 E-Tense bent u klaar voor de toekomst. Met de nieuwste plug-in hybride aandrijflijn rijdt u tot wel 50 km (WLTP) 100% elektrisch. Bent u al klaar voor de mobiliteit van de toekomst?

Franse LUXE

Afhankelijk van de uitvoering is de DS4 standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

Moderne Cockpit

De DS4 verwelkomt u in een moderne cockpit die ontworpen is voor ultiem comfort en gebruiksgemak. De comfortabele stoelen bieden perfecte ondersteuning tijdens de langste ritten en het luxe middenconsole zit vol met moderne technologie om uw rit zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast zijn alle belangrijke knoppen binnen handbereik door middel van pianoknoppen en een multifunctioneel, verwarmd, stuurwiel

Infotainment

Het intuïtieve infotainmentscherm in de DS4 is uw connectiecentrum onderweg. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt tal van functies, zoals:

  • Navigatie: altijd de juiste route met real-time verkeersinformatie.
  • Muziek: geniet van uw favoriete muziek via DAB+, Bluetooth of streamingdiensten.
  • Telefonie: handsfree bellen met perfecte geluidskwaliteit.
  • Smartphone-integratie: connecteer uw smartphone met Apple CarPlay™ of Android Auto™

Maak daarnaast gemakkelijk en innovatief contact met uw DS doormiddel van uw DS Iris System. Deze is uitgerust met kunstmatige intelligentie op basis van de allernieuwste ChatGPT systemen. Hierdoor creeërt u niet alleen een geheel nieuwe ervaring in uw auto, maar ervaart u ook de voordelen van een slimme reisgenoot die uw reis veiliger en comfortabeler maakt.

Ruime bagageruimte

De DS4 biedt een royale bagageruimte van 440 liter, perfect voor al uw bagage. De kofferbak is voorzien van handige features, zoals:

  • LED-verlichting: optimale zichtbaarheid bij het in- en uitladen.
  • Easy Open & Close: handsfree openen en sluiten van de achterklep.

Zoek de ruimte op en laad u verleiden door de ruimte en praktische invulling die de DS4 u te bieden heeft.

Luxe details

DS Automobiles staat voor luxe en exclusiviteit, oog voor detail is dan ook een terugkomend thema. Een veelgebruikt materiaal in de cockpit is alcantara leder, een zachte leder vorm die luxe aanvoelt. De subtiel geplaatste logo's van DS en patronen geven daarnaast een sportief uiterlijk. Deze vind u onder andere terug achter het achterportier, op diverse plekken in het interieur en op de naafdoppen van de exclusieve velgen.

Ook de verlichting van de DS is werkelijk magisch, met het diamant patroon aan de achterkant en de unieke LED signatuur aan de voorkant valt de DS4 zeker op in het verkeer. 

DS 4 E-Tense

Comfortabel elektrisch rijden

De DS 4 E-Tense is voorzien van een plug-in hybride aandrijflijn met een vermogen van maar liefst 225 pk. Dankzij het 12,4 kWh accupakket rijdt u tot wel 50 km (WLTP) volledig elektrisch op een volle accu. Met de DS 4 E-Tense rijdt u op een duurzame manier naar uw bestemming. Daarnaast kunnen de kosten per kilometer stukken lager uitkomen dan die van een auto met enkel een verbrandingsmotor. Wilt u meer informatie over hybride (elektrisch) rijden? Of de premium laadmogelijkheden die Nefkens biedt? Neem dan snel contact met ons op.

Veelgestelde vragen over de DS4

De meestgestelde vragen treft u hieronder. Heeft u een andere vraag? Stel deze dan in de chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.