​Nieuwe DS 3​

Karakteristiek en elegant

Aangenaam: dit is de nieuwe DS 3. Een vernieuwd design, een verfijnde achterzijde en de nieuwste technologieën. Hierdoor is dit nieuwe model een van de lichtste SUV's in zijn segment. De nieuwe DS 3 wordt leverbaar met een benzinemotor en en een 100% elektrische aandrijving. De 100% elektrische uitvoering van de nieuwe DS 3 heeft een actieradius van maar liefst 402 km (WLTP). Hierbij is de accu in 30 minuten tot wel 80% opgeladen.

De nieuwe DS 3 kenmerkt zich door strakke lijnen en een intense blik die de auto een elegant en geraffineerde uitstraling geeft. De nieuwe verchroomde of glanzend zwarte DS Wings vormen de elegante verbinding tussen de grille en de full led-koplampen. Daarnaast heeft de nieuwe DS 3 verchroomde portiergrepen die fraai in de carrosserievorm zijn opgenomen. Deze komen naar buiten zodra de auto ontgrendelt wordt.

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe DS3 en/of wilt u meer informatie over deze nieuwe uitvoering? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in onze DS Salon aan de Pietersbergweg 25 in Eindhoven.

Contact

Nieuwe DS 3 nieuws afbeelding front

Nieuwe DS 3 nieuws afbeelding back
Nieuwe DS 3 nieuws afbeelding 2 kleuren
Nieuwe DS 3 nieuws afbeelding
Nieuwe DS 3 nieuws afbeelding 1
Nieuwe DS 3 nieuws afbeelding 3
Nieuwe DS 3 nieuws afbeelding driving
Nieuwe DS 3 nieuws afbeelding infotainment