Nieuwe DS 7 E-TENSE

Elegant, dynamisch & fascinerend

De nieuwe DS 7 E-TENSE: een stijlvolle SUV met elegante en dynamische karaktereigenschappen. Deze moderne SUV van DS Automobiles combineert technologische perfectie met een ongeëvenaard comfort. Hierdoor ervaart u alle luxe, sportiviteit en technologische hulpmiddelen op een hoger niveau.

De nieuwe DS 7 E-TENSE heeft een nieuwe voor- en achterzijde gekregen. De lichtsignatuur aan de voorzijde maken een doordringende en onvergetelijke indruk. Samen met de nieuwe grille versteken de koplampen zijn stijlvolle karakter. De nieuwe achterlichten van deze nieuwe SUV hebben een schubbeneffect en sluiten daarmee perfect aan op de fraaie lijnen van de auto.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe DS 7 E-TENSE? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in onze DS Salon aan de Pietersbergweg 25 in Eindhoven.

Contact

Nieuwe DS 7 Details

​​

DS 7 days of inspiration

Meld je nu aan voor DS 7 Days of Inspiration. Een 7-daags event waarin je wordt geïnspireerd, uitgedaagd én verrast. Krijg vanaf 13 november kosteloos toegang tot een exclusieve online leeromgeving. Volg onder andere een professionele LinkedIn training verzorgd door Marjolein Bongers en lees hoe Rik van Rixel vertelt hoe je je kunt onderscheiden door puur vakmanschap. Op de 7e dag ben je van harte uitgenodigd in onze showroom, om met een select gezelschap aanwezig te zijn bij de feestelijke lancering van de nieuwe DS 7 E-TENSE.

Ben jij klaar om je te onderscheiden? Meld u dan snel aan!

Meld mij aan
​​

Nieuwe DS 7 close up
Nieuwe DS 7 DS Automobiles
Nieuwe DS 7 interieur comfort
Nieuwe DS 7 lichtsignatuur voor
Nieuwe Ds 7 lichtsignatuur achter