Carrosseriecontrole Peugeot

Verplicht voor behoud van garantie

De onderdelen van uw auto zijn met de grootste zorg geproduceerd. Vervolgens is uw auto met zorg samengesteld. Om te zorgen dat u lang kunt profiteren van de hoge kwaliteit krijgt u bij aankoop van een nieuwe Peugeot 12 jaar fabrieksgarantie (personenauto) of 5 jaar (bedrijfsauto) op de carrosserie. Peugeot schrijft voor dat voor behoud van de fabrieksgarantie elke 2 jaar de carrosseriecontrole moet plaatsvinden.

Vanuit de fabriek is uw auto grondig beschermd tegen ernstige roestvorming (corrosie). Externe omstandigheden zoals het weer, steenslag of pekel kunnen toch zorgen voor roestplekken en ernstige aantasting van de carrosserie (oftewel metalen koetswerk). De carrosserie is het 'geraamte' van uw auto. Het is van groot belang voor de veiligheid dat deze onaangetast en stevig blijft.

Controle tegen doorroesten van binnenuit

Graag bieden wij u de carrosseriecontrole aan voor het tarief van € 59,95 incl. btw. Bij de controle onderzoeken we het koetswerk op doorroesten van binnenuit. Hierbij wordt de carrosserie in ongeveer 1 uur uitgebreid geïnspecteerd op beschadigingen. U ontvangt een gedetailleerd digitaal diagnoserapport met advies en aandachtspunten. Daarnaast wordt uw onderhoudsboekje bijgewerkt en voorzien van de verplichte controlestempel.

Bij ons kunt u vrijwel altijd op korte termijn terecht voor de carrosseriecontrole. Plan uw afspraak direct via onderstaande knop.


Plan werkplaatsafspraak