Wij helpen u graag snel verder op weg. Stel uw vraag aan een Nefkens medewerker of stuur ons uw opmerking via dit formulier.

Vul uw gegevens in en plaats uw vraag of opmerking in het berichtenveld. Probeer het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij alle benodigde informatie hebben om uw vraag te beantwoorden of uw opmerking in behandeling te nemen.

Door uw dichtstbijzijnde vestiging te kiezen, kan de juiste Nefkens medewerker zo snel mogelijk contact met u opnemen. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Alle Nefkens Peugeot vestigingen in Nederland
Uw gegevens

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en u bent de eerste die op de hoogte is van het laatste nieuws en de nieuwste acties van Nefkens en Peugeot. Bovendien sturen wij u regelmatig handige tips om uw auto in topconditie te houden. De door u ingevoerde gegevens worden verwerkt volgens onze Privacyverklaring.

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.