Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

The power of confidence

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 166.000
Private lease vanaf€ 2.749 p/m
Bijtelling22%

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Dé power-SUV

De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio is dé Italiaanse power-SUV van Alfa Romeo. Innovatie en technologie komen samen met het sportieve DNA van Alfa Romeo. Met een 510 pk sterke V6 Bi-Turbo motor in combinatie met de Q4 vierwielaandrijving is deze SUV razend snel van z’n plek. De Alfra Romeo Stelvio Quadrifoglio gaat hierdoor in slechts 3,8 seconden van 0-100 km/u. Dit maakt de Stelvio Quadrifoglio een bron van pure prestaties.

De Stelvio Quadrifoglio kenmerkt zich door het klavertje vier op de zijkant van de auto. Deze staat garant voor een ongeëvenaarde rijervaring dankzij zijn wendbaarheid, souplesse en rijdynamiek. Door zijn 50/50-gewichtsverdeling en het ultra lichte frame en de koolstofvezel aandrijfas, profiteert de Stelvio Quadrifoglio van een beter stuurgedrag en een lager totaalgewicht. Dit garandeert meer rijplezier, comfort en hogere prestaties. Ontdek de Alfa Romeo Quadrifoglio bij Nefkens.

Bekijk de prijslijsteast

Belangrijkste Uitrusting

 

Stuurwiel met carbon

Een multifunctioneel racestuurwiel met aluminium schakelflippers waarmee u razendsnel naar de volgende versnelling schakelt. Deze dragen bij aan een optimale rijervaring.

Akrapovic Sport uitlaatsysteem

Het optionele premium Akrapovic-uitlaatsysteem met vier einddempers die in de achterbumper is geïntegreerd. Deze zorgen voor een geweldig geluid tijdens het accelereren.

2.9L V6 motorblok met 520 PK

De krachtige V6 motor levert de Stelvio Quadrifoglio maar liefst 520 pk! Hiermee schiet deze power-SUV in 3,8 seconden van 0 naar 100 km/h.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Karaktervol van binnen en van buiten

De vormgeving en het silhouet van de Stelvio Quadrifoglio benadrukken zijn gewaagde en sportieve karakter. Zijn karakter komt naar voren door zijn stoere uiterlijk, het klavertje vier op de zijkant en de 4 einddempers aan de achterzijde van de Stelvio Quadrifoglio. De speciaal ontworpen voorbumper en luchthapper, in combinatie met de onmiskenbare V-shield in de grille, benadrukken het gedurfde karakter van de Stelvio Quadrifoglio.

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op. 

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.