Carver Cargo

De last mile solution

Slim, snel en duurzaam

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 11.900

CARVER CARGO

Uw nieuwe compagnon

De Cargo is uw nieuwe opvallende, flexibele en 100% elektrische compagnon. De Cargo is ontworpen om uw werkzaamheden op een snellere, comfortabelere en duurzamere te laten verlopen. Gebruik de Cargo als rijdend reclamebord waarmee u opvallend en duurzaam uw klanten kunt voorzien van uw service.

Met maar liefst 500 liter aan laadruimte kunt u altijd genoeg met u meenemen. In de Cargo zit u altijd warm, droog en zijn parkeerproblemen verleden tijd. U kunt de Cargo namelijk gemakkelijk parkeren en u mag al de autovrije zones in de grote steden betreden met de Cargo. Dankzij haar unieke kanteltechnologie zorgt de Carver Cargo voor een 100% smile garantie wanneer u of uw medewerker hierin rijdt. Deze technologie regelt automatisch de balans in bochten, hellingen en oneffen stukken.

Kies voor de alternatieve mobiliteitskeuze en rijdt compacter, groener en goedkoper.

CARGO

Onze uitvoeringen

De Carver Cargo is een Nederlands product en beschikbaar in de diverse uitvoeringen. Met de Cargo vervoert u gemakkelijk uw installatiemateriaal, schoonmaakmiddelen, voedingsbestellingen of pakketjes. Met maar liefst 500 liter laadruimte bent u enorm wendbaar in de stedelijke gebieden.

U kunt kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen van de Carver Cargo: ​Base​, ​R Plusen S Plus​. De Base heeft een top snelheid van 45 km/h en actieradius van 100 km. De R Plus heeft net als de Base uitvoering een topsnelheid van 45 km/h maar een actieradius van 130 km en oplaadtijd van ca 3 uur. De S Plus heeft een top snelheid van 80 km/h met een actieradius van 100 km. De Cargo is altijd en overal gemakkelijk op te laden dankzij de 230V stekker.

De Cargo is beschikbaar in 2 verschillende kleuren: wit en zwart.

Voor elke uitvoering gaat u?

Veelgestelde vragen over de Carver

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.