Carver

De Last mile solution

Compact, wendbaar en 100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 14.399

CARVER

De last mile solution

De Carver is de nieuwste mobiliteitsoplossing met een heldere toekomstvisie. Dit smalle en compacte voertuig valt niet onder een scooter, auto of motor. De Carver is voor u ontworpen om u op een slimmere, snellere en vooral duurzamere manier van A naar B te brengen.

Met de Carver rijdt u 100% elektrisch door het stedelijke verkeer. Dankzij haar unieke kanteltechnologie zorgt de Carver voor een 100% smile garantie wanneer u hierin rijdt. Deze technologie regelt automatisch de balans in bochten, hellingen en oneffen stukken. Daarbij stoot de elektromotor tijdens het rijden géén schadelijke stoffen uit en kunt u elke milieuzone betreden. Kies voor de alternatieve mobiliteitskeuze en rijdt compacter, groener en goedkoper.

CARVER

Onze uitvoeringen

De Carver is een Nederlands product en beschikbaar in de diverse uitvoeringen. Met de Carver vervoert u 2 personen en is er voldoende ruimte voor uw tas en boodschappen. Haar unieke kanteltechnologie, Dynamic Vehicle Control (DVC) zorgt voor de wendbare en stabiele rijeigenschappen Hierdoor reist u met gemak van A naar B.

U kunt kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen van de Carver: ​Base​, ​R Plus​ en ​S Plus​. De Base heeft een top snelheid van 45 km/h en actieradius van 100 km. De R Plus heeft net als de Base uitvoering een topsnelheid van 45 km/h maar een actieradius van 130 km en oplaadtijd van ca 3 uur. De S Plus heeft een top snelheid van 80 km/h met een actieradius van 100 km. De Carver is altijd en overal gemakkelijk op te laden dankzij de 230V stekker.

De Carver is beschikbaar in 4 verschillende kleuren: wit, tangerine oranje, grijs en metallic blue.

Voor elke uitvoering gaat u?

Veelgestelde vragen over de Carver

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.