Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

DS 7 

Stijlvol en dynamisch

E-Tense plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 53.640
Private lease vanaf€ 879 p/m
Financieren vanaf€ 455 p/m
Bijtelling22%

DS 7 E-Tense

Onze stijlvolle SUV

De nieuwe DS 7 E-Tense is een moderne SUV die technologische perfectie combineert met ultiem comfort voor een rijbeleving op een hoog niveau. Zowel het exterieur als het interieur van de nieuwe DS 7 E-Tense stralen het echte Franse vakmanschap van DS Automobiles uit. Met zijn dynamische silhouet, karakteristieke lijnen en nieuwe voorzijde is de nieuwe DS 7 E-Tense een opvallende verschijning. 

E-Tense van DS Automobiles zorgt voor nog meer dynamiek en rijcomfort tijdens het rijden in de DS 7 E-Tense. Dankzij de plug-in hybride-aandrijflijn met een vermogen tot wel 360 pk en vierwielaandrijving combineert de nieuwe DS 7 E-Tense comfort met efficiency. Deze vooruitstrevende aandrijflijn van het Franse merk staat garant voor ultiem comfort en maximale prestaties.
 

DS 7 E-Tense

Plug-in hybride

De nieuwe DS 7 E-Tense heeft een hybride aandrijving. Dankzij het 14,2 kWh accupakket rijdt u tot wel 65 kilometer (WLTP) 100% elektrisch op een volle accu. U kunt dus zonder uitstoot uw woon-werk verkeer afleggen. Daarnaast zijn de kosten per kilometer vaak ook nog eens voordeliger. Het thuisladen van de DS 7 E-Tense is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de DS 7

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.