Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

DS 3

The art of refinement

Karakteristiek en elegant

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 30.920€ 29.420
Private lease vanaf€ 509 p/m€ 399 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 489 p/m
Financieren vanaf€ 239 p/m
Bijtelling22%

DS 3

Compacte SUV

Wist u dat de nieuwe DS 3 de opvolger is van de DS 3 Crossback? Na de facelift gaat deze compacte SUV van DS Automobiles verder onder de naam DS 3. Hij  kan zichzelf een efficiënte en hightech SUV noemen die elegantie en karakter uitstraalt. Hij is anders door zijn ogen gaan kijken door de nieuwe grille en full led-koplampen. De grille accentueert met zijn glanzend zwarte of verchroomde diamantvormige punten op subtiele wijze een indrukwekkende uitstraling. De deurportieren zijn op een chique wijze weggewerkt in de carrosserie van de nieuwe DS 3. Deze komen naar buiten als de sleutel dichtbij de auto gesignaleerd wordt of als deze op een afstand ontgrendelt wordt. Ook de achterzijde van de nieuwe DS 3 is opnieuw ontworpen. De nieuwe zwart gelakte strip accentueert de achterlichten en de achterklep. De nieuwe handtekening van DS Automobiles siert de achterzijde van deze DS 3.

DS 3

Vakmanschap en oog voor detail

De nieuwe DS 3 is een hightech compacte SUV die elegantie en karakter uitstraalt. Hij is leverbaar met efficiënte benzineaandrijving of als volledig elektrische uitvoering en overtuigt met zijn rijcomfort en afwerking.  Zo zijn bijvoorbeeld de stoelen voorzien van een innovatieve vulling met 2 dichtheden voor het schuimmateriaal, zodat ze zich helemaal naar uw lichaamshouding vormen. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning. De kwaliteit van de materialen, de perfectie van het Franse vakmanschap en de harmonieuze lijnen geven dit interieur, waarin unieke bekledingsmotieven worden toegepast, een geheel eigen sfeer.
 

Veelgestelde vragen over de DS 3

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.